KOBİ'lere yeni kaynak aktarımı

09.07.2014 - 11:05 | Son Güncelleme :

KOBİ'lerin Kredi Garanti Fonu (KGF) taleplerinin karşılanabilmesi için yeni kaynak aktarımı söz konusu olacak.

https://i.bigpara.com/i/55big/hesap_fatura_650_2.jpg
<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/hesap_fatura_650_4.jpg">

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Irak'ta yaşanan çatışmalara ilişkin, KOBİ'lerin Kredi Garanti Fonu (KGF) taleplerinin karşılanabilmesi için yeni kaynak aktarımı söz konusu olacak.


Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Irak'ta yaşanan çatışmalara ilişkin, KOBİ'lerin Kredi Garanti Fonu (KGF) taleplerinin karşılanabilmesi için yeni kaynak aktarımı söz konusu olacak ifadesini kullandı.
Bartık, açıklamasında, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi başkanlığında Ankara'da gerçekleştirilen Irak Güncel Durum Değerlendirme toplantısında, Irak'ta yaşanan olayların Gaziantep ekonomisine etkisini masaya yatırdıklarını belirtti.

İhracatçıların gelişmelerden en az düzeyde etkilenmesi için yol haritası çizilmeye başlandığını vurgulayan Bartık, Irak ile ticaret yapan firmaların büyük çoğunluğunun kullandığı Dahilde İşleme İzin Belgesi (DİİB) sürelerinin uzatılması konusunda da çalışma yapılacağını aktardı.

Hassas durumun Bankalar Birliği ile de görüşülmesinin istendiğini bildiren Bartık, Ayrıca KOBİ'lerin KGF taleplerinin karşılanabilmesi için yeni kaynak aktarımı söz konusu olacak ifadesinde bulundu.
Bartık, toplantıda güvenli ulaşım konusunun da ele alındığını kaydetti.
 

Hisse Başarıyla eklendi