‘KOBİ Oscar’ları için son 3 hafta

28.07.2015 - 10:58 | Son Güncelleme :

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi KOSGEB Başkanı Recep Biçer, KOBİ’leri girişimcilik ödülü için 16 Ağustos’a kadar başvuru yapmaya davet etti

https://i.bigpara.com/i/55big/kobi1234.jpg

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi KOSGEB Başkanı Recep Biçer, KOBİ’leri girişimcilik ödülü için 16 Ağustos’a kadar başvuru yapmaya davet etti. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’nin KOSGEB tarafından 2012 yılında başarılı işletmelerin ve girişimcilerin ödüllendirilmesi için başlatıldığını hatırlatan Biçer “KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni, KOBİ’lerin Oscarı’ niteliği taşıyor. Tüm KOBİ ve girişimcilerimizi, 16 Ağustos’a kadar yarışmaya başvurmaya çağırıyorum” dedi.

45 FİNALİST BELİRLENECEK

Haberin Devamı

Biçer, yarışmayla başarılı KOBİ ve girişimcileri kamuoyuna tanıtmayı, ülke ekonomisine sağladıkları katkıyı anlatmayı ve diğer KOBİ’lere örnek olmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Başvuruların KOSGEB resmi web sitesinden online yapılabileceğini kaydeden Biçer, toplam 9 kategori arasından belirlenecek 45 finalisti, İstanbul’da kamuoyuna tanıtmak istediklerini dile getirdi. Ödül törenini kasım ayında yapmayı planladıklarını belirten Biçer, yurtdışı gezisinin törenden önce yapılacağını kaydetti. Biçer “Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2014 ödül töreninde vaat ettiği yurtdışı gezisi, bugüne kadarki tüm finalistlerle birlikte kasım ayından önce yapılacak” dedi. 

2014’te 3.404 başvuru yapıldı

Haberin Devamı

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’ne 2012 yılında bin 108, 2013 yılında 3 bin 58 ve geçen yıl 3 bin 403 başvuru girişi yapıldı. Yarışmanın düzenlendiği her yıl, belirlenen 40 finalist arasından jürinin seçtiği kategori birincileri ödüllendirildi.

 

Hisse Başarıyla eklendi