KOBİ’lere üç ay kredi ertelemesi

03.07.2014 - 16:40 | Son Güncelleme :

Karadere, bankanın KOBİ’lere olan desteğinin devam ettiğini ettiğini söyledi

https://i.bigpara.com/i/55big/garanti_650_2.jpg

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/garanti_650_2.jpg">

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, bankanın KOBİ’lere olan desteğinin devam ettiğini ettiğini söyledi.

“Ekonomimizin temeli olan KOBİ’ler ve KOBİ’lerin büyük bir bölümünü oluşturan esnafımız, genellikle finansman ve bilgiye ulaşma aşamasında sorun yaşıyor, teknolojik yeniliklere ayak uydurmakta zorluk çekiyor” diyen Karadere, şöyle konuştu:

“Bu doğrultuda 2013’te sürdürdüğümüz gibi, 2014’te de Anadolu’nun farklı şehirlerinde gerçekleştireceğimiz esnafa fırsat şenlikleriyle, dönemsel olarak, esnafımıza kredi yanında hayatlarını kolaylaştıracak POS ve Bireysel emeklilik gibi ürünleri daha uygun koşullarda sunuyoruz. Böylece gerek finansman ihtiyaçlarını karşılamalarına gerekse müşteri kazanımlarına destek olacak çözümler sağlıyoruz.”

İHTİYAÇ KREDİLERİNİ KIYASLAMAK İÇİN TIKLAYIN...

Esnafın bayram, yılbaşı, yaz tatili gibi özel dönemlerin öncesinde, hazırlık sürecinde nakit sıkıntısını azaltmaya yönelik uygun çözümler üretmek için çalıştıklarını belirten Karadere, “Bu kapsamda, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, esnafımızın ihtiyaçlarını en hesaplı yoldan çözebilmesi için “Esnaf’a Bayram Kampanyası” başlattık. Esnafımızın ödemelerini 3 ay erteleyerek 24 aya varan vadelerle, 50.000 TL’ye varan kredi seçeneği sunduğumuz kampanyamızla, esnafımızın ihtiyaçlarına ve değişken nakit akışlarına uygun, esnek ödeme alternatifleriyle finansman desteği sağlamayı hedefliyoruz. Tüm esnafımızı 31 Temmuz tarihine kadar Garanti şubelerine bekliyoruz” dedi.

Karadere şöyle devam etti: “Müşterilerimizin nakit akışlarını kontrol etmelerini sağlayacak uygun koşullu krediler yanında çek, fatura, piyasa ödemeleri gibi ihtiyaçları için sıklıkla kullandığı kısa vadeli finansman ihtiyaçlarını sağlayan hazır hesap ürünümüz ön plana çıkıyor.  Ayrıca, Türkiye’de POS sahibi her 3 işyerinden birinin tercihi olan üye işyeri ağımızla esnafın ihtiyaç duyduğu her türlü POS hizmetini hızlı bir şekilde sağlıyoruz.”

 

Hisse Başarıyla eklendi