Klmsn Klimasan Klima Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin 25.06. 1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

25.06.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
- Danimarka`da yerlesik Gram A/S sirketi, Gram A/S`nin istiraki olan ve sirketimizin B grubu paysahibi Danimarka`da yerlesik Derby A/S sirketini bunyesine alarak, Gram A/S ticari unvani altinda birlesme karari almistir. Birlesmeye iliskin olarak Danimarka resmi makamlarindan temin edilecek bir belge Sirketimize ulastigi anda Baskanliginiza ayrica bilgi verilecektir.
- Birlesme sonucunda; Derby A/S`nin genel muduru ve sirketimizin yonetim kurulu uyesi olan Mr. Per Kristensen`in Derby A/S`ndeki genel mudurluk gorevi ile sirketimizdeki yonetim kurulu uyeligi gorevleri de sona ermis ve Mr.Per Kristensen sirketimizin yonetim kurulu uyeliginden istifa ettigine iliskin yazisini sirketimize gondermis bulunmaktadir.
- Gram A/S ticari unvani ile faaliyetine devam etme karari alan sirketin genel muduru Mr. Johannes Huus Bogh, Gram A/S yonetimi tarafindan sirketimizin yonetim kurulu uyeligine atanmistir.
Sirketimizin 25 Haziran 1999 tarihinde yapilan yonetim kurulu toplantisinda alinan karar geregince Mr. Per Kristensen`in sirketimizdeki yonetim kurulu uyeliginden istifasi ile bosalan Yonetim Kurulu Uyeligine ve Yonetim Kurulu Baskan Vekilligine Mr. Johannes Huus Bogh secilmistir. Mr.Johannes Huus Bogh`un sirketimizdeki gecici yonetim kurulu uyeligi konusu ilk toplanacak genel kurulun onayina sunulacak ve kendisi bu genel kurul toplantisina kadar gorev yapacaktir. " (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi