Katlanabilir ahşap tuğla üretti

20.04.2016 - 14:21 | Son Güncelleme :

Adem Arıbaş ve Gürçağ Özler'in birlikte geliştirdikleri dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası “BRICK-B”,44. Cenevre Uluslararası Buluşlar Fuarı’nda görücüye çıktı

https://i.bigpara.com/i/55big/20042016_brick_b_650.jpg

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarımcı Gürçağ Özler ile birlikte Hobi Endüstriyel Tasarım bünyesinde geliştirdikleri dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası “BRICK-B”,44. Cenevre Uluslararası Buluşlar Fuarı’nda görücüye çıktı.

13-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuara Türk malı katlanabilir ahşap tuğla, Türkiye’yi temsil edecek 3 buluştan biri olarak Türk Patenti Endüstrisi’nin himayelerinde katıldı. Katlandığında lojistikte 4 kat avantaj sağlayan ve alet-edevat, yapıştırıcı gerektirmeden kurulan BRICK-B ile ev dahil masa, yatak, köpek kulübesi gibi birçok eşya yapılabiliyor. Fuarla birlikte uluslararası yatırımcıların karşısına çıkan Türk malı katlanabilir ahşap tuğla; inşaat, iç mimari, dekorasyon ve fuar sektöründe önemli değişimleri de beraberinde getirecek. Adem Arıbaş, "Ürünümüzün patenti 135 ülkede koruma altına alındı" dedi.

 

Hisse Başarıyla eklendi