İstanbul`da biletlerin yüzde 75`i tükendi

20.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :

Milli piyango yılbaşı bilet satışları İstanbul`da bütün hızıyla sürüyor


-Bahçekapı Biletlerinin Uğruna İnanılması Nedeniyle Yurtdışından Da Talep Oluşurken, Şehir Dışına Aps İle Bilet Gönderiliyor -Nimet Abla Gişesi Önünde Yağmura Rağmen Kuyruk Oluşuyor -Milli Piyango İdaresi Bahçekapı Şube Müdürü Pan: -İstanbul`Da Satılan Biletlerin Yüzde 75`İ Tükenmek Üzere

Milli piyango yılbaşı bilet satışları İstanbul`da bütün hızıyla sürüyor. Özellikle, geçmiş yıllarda büyük ikramiyelerin çıktığı Bahçekapı biletlerine büyük ilgi gösterilirken, bu biletlere İstanbul dışındaki illerden ve yurtdışından da talep geliyor. Geçmişte birçok kez büyük ikramiyelerin çıktığı Bahçekapı`daki ünlü Nimet Abla piyango gişesinin önünde kuyruk oluşuyor. Bugün de yağmura rağmen şansını denemek isteyenler, Nimet Abla gişesi önünde kuyruğa girdiler. Nimet Abla Bahçekapı satış görevlisi Bilal Yıldız, 18 yaşından 80 yaşına kadar her yaş grubundaki insanların bilet aldığını söyledi. Çeyrek bilet satışları ile yarım ve tam bilet satışlarının paralel gittiğini belirten Yıldız, en fazla seri bilet satıldığını kaydetti. Yıldız, bilet almak için Türkiye`nin her ilinden hatta yurtdışından insanların geldiğini, ayrıca telefonla sipariş veren şehir dışındaki müşterilere APS ile bilet gönderdiklerini söyledi. Nimet Abla gişesinden her çekilişte büyük ikramiyeler çıktığını ifade eden Bilal Yıldız, Yine iddia ediyoruz bu sene de büyük ikramiye bizden çıkacak dedi. İlgiden memnun olan Muktat Yıldız Bahçekapı Gişesi görevlisi Müdür Yıldız da, Yurtdışından bilet almak için gelenler var. Hatta Türkiye`den yurtdışına bilet götürüp, üzerine fiyat koyup satanlar bulunuyor dedi. Yıldız ayrıca, diğer illerdeki müşterilere APS aracılığıyla satış yaptıklarını anlattı.

-YÜZDE 75`İ SATILDI-

Milli Piyango İdaresi Bahçekapı Şube Müdürü Veli Pan da, yılbaşı piyango biletlerinin yüzde 33`ünün İstanbul`da satıldığını belirtti. Pan, İstanbul`da satışa çıkarılan biletlerin yüzde 75`inin de tükenmek üzere olduğunu bildirdi. Veli Pan, satışların daha çok seyyar bayiler aracılığıyla gerçekleştiğini kaydetti.
 

Hisse Başarıyla eklendi