İstanbul`da 8 Kasım`da Su Kesintisi Yapılacak

06.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


İstanbul`da Avrupa yakasının büyük bölümüne, 8 Kasım Çarşamba günü saat 08.00`den itibaren 20 saat süreyle su verilmeyecek.


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi`nden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamada, 11 Kasım Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek olan Osmangazi Terfi Merkezi`ndeki nihai kontrollerin yapılması, eksik bağlantıların tamamlanması için terfi merkezinin çalıştırılmayacağı belirtildi. Bu vesileyle Kağıthane Tasfiye Tesisleri`nde ve Su Dağıtım Sistemi`nde de tamir, bakım, iyileştirme ve yenileştirme çalışmaları yapılacağı kaydedilen açıklamada, bu nedenlerle 8 Kasım Çarşamba günü saat 08.00`den 9 Kasım Perşembe günü saat 04.00`e kadar bazı semtlere su verilemeyeceği ifade edildi. Söz konusu saatler arasında su verilemeyecek semtler şöyle:


Kağıthane, Hasdal, Alibeyköy, Yeşilpınar, Çağlayan, Hürriyet Mahallesi, Gürsel Mahallesi, Okmeydanı, Kuştepe, Mecidiyeköy, Şişli, Teşvikiye, Nişantaşı, Maçka, Taksim, Feriköy, Levent, Etiler, Çeliktepe, Gültepe, Şirintepe, Ayazağa, Harp Akademileri, İstinye, Tarabya, Sarıyer, Rumelikavağı, Silahtar, Küçükköy, Yıldıztabya, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Terazidere, Atışalanı, Esenler, Yıldırım Mahallesi, Cebeci, Sultançiftliği, Metris, Hasköy, Eyüp, Eyüpsultan, Kasımpaşa, Edirnekapı, Beşiktaş, Fatih, Topkapı, Fındıkzade, Çapa, Habipler, İkitelli Başakşehir Konutları. (DÜNYA)


 

Hisse Başarıyla eklendi