İsrailli İş Heyeti, Adana`ya Geliyor

24.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Tarım sektöründe dünyanın en gelişmiş teknolojisi ile üretim yapan ülkeler arasında yeralan İsrail`in ağırlıklı olarak tarıma dayalı sanayi sektörünün temsilcilerinden oluşan iş heyeti, Adana`da Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, İsrail İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ateşeliği ve bölgede yayın yapan Cine Tarım Dergisi organizasyonunda Çukurovalı işadamlarıyla bir araya gelecek.
Adana`da bugün ve yarın gerçekleştirilecek organizasyonda, PVC boru sulama ekipmanları, bilgisayarlı sulama sistemleri, sıvı gübre üretimi, tarımsal projelerin planlanması-yürütülmesi ve bu alanda danışmanlık hizmetleri veren önde gelen firmalar, Adana`da ortak yatırım, yeni iş imkanları ve distribütörlük konularında bölge işadamları ile ikili görüşme imkanı bulacaklar.


Özellikle Çukurovalı yatırımcılar ve bölge ekonomisi açısından son derece önemli olduğu vurgulanan organizasyon bugün Seyhan Oteli`nde Çukurova Bölgesi`nde Tarımsal İşbirliği Fırsatları konulu bir panel ile start alacak. İsrailli firmalarla işbirliği yapmak isteyen firma ve yatırımcıların organizasyon öncesi Adana Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası`na başvuruda bulunmaları istendi. (DÜNYA)



 

Hisse Başarıyla eklendi