Internet Reklamcılığının Gurusu Türkiye`de

24.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Internet pazarlama endüstrisinin en iyi eğitimcilerinden biri olarak kabul edilen, internet reklamcılığı gurusu Dr. Robbin Zeff , IXIR Reklam Satış ve Pazarlama Bölümünün konuğu olarak, Türkiye`ye geliyor. Zeff`in, 31 Ekim 2000 tarihinde Hyatt Regency Otelinde vereceği Internet: Yeni Mecra konulu seminer; Türkiye`nin henüz oldukça yabancı olduğu internet reklamcılığı alanında önemli bir başlangıç noktası olacak.


IXIR Reklam Satış ve Pazarlama Bölümü, internet reklemcılığı gurusu Dr. Robbin Zeff`in Türkiye`ye gelmesine katkıda bulunmakla; bu alanda gerçekleştireceği profesyonel çalışma tarzının ilk örneğini veriyor. Açılış konuşmasını, IXIR Reklam Satış ve Pazarlama Direktörü Kader Kutun`un yapacağı seminere Robbin Zeff`in yanısıra; Doubleclick Güney Avrupa ve Ortadoğu Asya Bölge Satış Direktörü Patrick Roger ve Price Waterhouse Coopers Sigorta ve iş Danışmanlığı Hizmetleri Global Risk Yönetimi ve çözümlemeleri Müdürü Paul T. Pilkington konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca seminer bünyesinde Türkiye`de Internet Reklamı Kullanımı konulu, Boğaziçi üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Ayşe Başar Bener`in yöneteceği; Ford Otomotiv Sanayi Pazarlama Müdürü Tolga Oğuz, United Distillers and Vintners - Johnnie Walker ürün Müdürü Filiz Yelkenci, intel Akdeniz, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Pazarlama Programları Müdürü Ayşegül ildeniz ve Teba şirketler Grubu Proje Müdürü Selda Baygan`ın katılacağı bir panel düzenlenecek.


Robbin Zeff; bir stratejik internet pazarlama, araştırma, eğitim ve danışmanlık şirketi olan The Zeff Group`un başkanı ve Kaplancollege.com Online Reklam ve Pazarlama Enstitüsü`nün direktörü. Zeff ayrıca, e - ticaret, internette pazarlama, stratejik ortaklık, internette satış stratejileri, online halkla ilişkiler ve toplum yapılanması konulu yeni medya işlerinde; dünyanın önemli medya şirketlerine danışmanlık hizmeti veriyor. The Zeff Group`un ürettiği Internette Reklam ve Pazarlama konulu dizi konferanslar; küçük, orta ve büyük işletmelerin internet piyasasına katılımını sağlamayı amaçlıyor. (FİNANSAL FORUM)


 

Hisse Başarıyla eklendi