İntel Ve Armada Işbirliği Genişledi

24.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


-Armada, Intel Network Ürünlerinin Yani Sira Intel Cpu, Anakart, Sunucu, Veri Merkezi Ve E-Ticaret Ürünlerinin De Dağitimcisi Oldu.


İSTARNBUL (A.A) - 24.10.2000 - Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Intel Mediterranean Trading Company iş ortaklıklarını genişletti. Armada, Intel`in network ürünlerinin yanı sıra Intel CPU, anakart, sunucu, veri merkezi ve e-ticaret ürünlerinin Türkiye distribütörü (dağıtımcısı) oldu. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Intel Türkiye Genel Müdürü Cüneyt Çubukçu, Türk tüketicisine karşı sorumlulukları olduğunu ifade ederek, tüketicilere dünya teknolojisini anlatmak ve bu teknolojiyi kullanmalarını sağlamak için gerekli altyapıyı hazırlamak amacında olduklarını söyledi. Türk pazarının büyümekte olduğunu ve Intel olarak bu büyümenin içinde yerlerini almak istediklerini belirten Çubukçu, ``Bu büyümede doğru iş ortaklarını kendimize seçerek hareket etmeye gayret ediyoruz`` dedi. Armada ile bir yıldır işbirliği içerİsinde olduklarını hatırlatan Çubukçu, şöyle devam etti: ``Armada`nın hedeflerinde büyüme var. Bizim de hedeflerimizde büyümek var. Birlikte büyümeye karar verdik. Armada`nın bizim için son derece doğru bir karar olduğuna inanıyoruz. Kültür olarak çok yakınız. Armada`nın ürüne ve pazara hakimiyetine inandığımız için bizim için en doğru kararlardan biri olarak görüyoruz.``



E-TİCARET TÜRKİYE`DE PATLAMA HALİNDE;

Armada Genel Müdürü Mustafa Güven de, Armada`nın 2 binden fazla iş ortağıyla distribütörlük anlaşması olduğunu hatırlattı. Elektronik ticaretin 2000 yılının başından beri Türkiye`de patlama halinde olduğunu kaydeden Güven, elektronik ticareti güçlendiren temel yapı taşlarına ihtiyaç duyulduğunu söyldi. Güven, Intel`in bu alandaki başarılı ürünlerini pazarlamak istediklerini ifade ederek, ``Intel`in bu ürünlerini başarıyla sunacağımıza ve elektronik ticaretin temel yapı taşlarını üreten bu firmanın ürünlerinin Türk elektronik ticaretinde ağırlıkla kullanılacağına inanıyoruz`` dedi.
 

Hisse Başarıyla eklendi