ıhlas Krstl ıhlas Holding A.s.`nin 12.01.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

12.01.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
11.01.2000 tarihli Yenibinyil Gazetesi`nde yayinlanan "Bir ucu Ihlas`a dokundu!" ve "Degirmenin suyu Yurtbank`tan" baslikli yazilar; Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri: VIII, No:20 Tebligi`nin 5. maddesinde belirtildigi gibi, kamuya aciklanmis bilgilere dayanarak ortakligimiz hakkinda yapilan yorum, analiz, degerlendirme ve tahmin niteliginde olmayip tamamen asilsiz ve yanlistir.
Ihlas Holding A.S. Yurtbank`da sahip oldugu hisseleri 1996 yili Aralik ayinda, Egebank hisselerini de 1999 yili Ocak ayinda satmistir. Ihlas Holding ve istirakleri Yurtbank ve Egebank`a karsi taahhutlerini yerine getiren musterileridir. Haberde yazildigi gibi Egebank ve Yurtbank`taki kredilerin onemli bir bolumunun Ihlas Grubu`na acildigi yanlistir. Mevcut krediler Bankalar Kanunu`nun hukumleri ve sinirlamalari dahilinde olup, geri cagrilmalari ve bazi bankalarin kredi acmak istemedikleri haberi de gercek disidir. Sirketimizin, Yurtbank ve Egebank`in eski ve yeni yonetimleriyle herhangibir anlasmazligi da bulunmamaktadir.
Kristal Kola ve Mesrubat San. Tic. A.S.`nde sahip oldugumuz hisseleri veya diger halka acik herhangibir sirketimizdeki hisselerimizi teminat gostererek hic bir sirketimize hicbir bankadan kredi alinmamistir." (IMKB BULTEN)

 

Hisse Başarıyla eklendi