İhaleler ve Mal Talepleri

13.11.2003 - 17:47 | Son Güncelleme :


-RESMİ GAZETE, 25288 ---------------------- (13 KASIM 2003 PERŞEMBE)

-MADEN, OCAKÇILIK...

KÖMÜR SATIN ALINACAK - Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, 237 ton Ukrayna kömürü ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-HİZMET SEKTÖRÜ...

GENEL TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Diyarbakır Devlet Hastanesi´nce,hastane ve ek binalarının genel temizlik, çamaşır yıkama ve ilaçlama işleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MUHTELİF İŞLER YAPTIRILACAK - Bornova Belediye Başkanlığı´nca, belediye sınırları içindeki parkların, refüjlerin, yaya yollarının temizliği, sulanması, bakımı, onarımı ve fidanlık hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 13.30´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

YEMEK HİZMETLERİ SATIN ALINACAK - Bartın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, kumanya şeklinde yemek hazırlama ve dağıtımı işi ´´açıkihale usulü´´ ile yaptırılacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Sandıklı Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce (Afyon), genel temizlik ve bahçe bakım işleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.30´da Baştabiplikte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

YEMEK HİZMETLERİ SATIN ALINACAK - Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nce, malzemeli mutfak, yemekhane ve mama mutfağı hizmet alımı işi ile genel temizlik ve çamaşır yıkama hizmeri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler iki grupta, 29 ve 30 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

İHBARNAME DAĞITIMI YAPTIRILACAK - TEDAŞ Giresun Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü´nce, ihbarname dağıtımı ve enerji kesme-açma işleri´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az yüzde 6´sından fazla olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 13.30´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Trabzon Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü´nce, muhtelif mezarlıkların temizliği ile bu mezarlıklara yapılacak defin, cenaze taşıma, yıkama ve kefenleme hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 10 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

ÖĞRENCİ TAŞIMA İŞİ YAPTIRILACAK - TEDAŞ Genel Müdürlüğü İzmir Elektrik Dağıtım Müessesesi´nce, çeşitli özelliklerde 20 adet araç ileöğrenci taşınması işi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müessesede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

GENEL TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Tokat Valiliği Erbaa Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, genel temizlik ve bahçe bakım hizmet alımıişi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hükümet Konağında yapılacak. Şartnamesi, hastanede görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MUHTELİF TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Kırşehir Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 1 yıl süreli olarak çöp toplama, nakliye, sokak ve caddelerin süpürülmesi işleri ihale edilecek. İhale, 19 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

HASTANE TEMİZLİĞİ YAPTIRILACAK - Çankırı Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, 12 aylık malzemeli genel temizlik ve haşere ile mücadele, çamaşır yıkama ve ütüleme hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili hastaneden temin edebilecekler.

HASTANE TEMİZLİĞİ YAPTIRILACAK - Sağlık Bakanlığı Karadeniz EreğliDevlet Hastanesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 1 yıllık temizlik işi ihale edilecek. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi bedeli mukabili aynı yerden alınabilir. İhale tüm isteklilere açık olarak yapılacak.

YEMEKHANE HİZMETLERİ YAPTIRILACAK - Pamukkale Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü´nce (Denizli) 12 aylık yemekhane hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi bedeli mukabili müdürlükten temin edilebilir.

YEMEKHANE HİZMETLERİ YAPTIRILACAK - Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitimve Araştırma Hastanesi Baştabipliği´nce, 12 aylık malzeme dahil yemek pişirme, dağıtım ve sonrası hizmetler ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Satın Alma Komisyonu´ndan temin edebilecekler.

GENEL TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Ayvalık Devlet Hastanesi´nce, 2004 mali yılı malzeme dahil genel temizlik hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 10 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Ayvalık Devlet Hastanesi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenerek aynı yerden alınabilir.

GENEL TEMİZLİK YAPTIRILACAK - Gemlik Gübre Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü´nce, 1 yıl süreli olarak muhtelif birimlerin genel temizlik işi ihale edilecek. İhale, 10 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir.

-BİNA, İNŞAAT, ONARIM...

TADİLAT YAPTIRILACAK - 40´ıncı Hafif Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı´nca (Isparta), 7 adet anfinin çatı tadilatı işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.15´de Komutanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-MUHTELİF MALZEME...

TEÇHİZAT SETİ SATIN ALINACAK - Milli Savunma Bakanlığı İç Tedarik Bölge Başkanlığı Ankara 3 no´lu İhale Komisyon Başkanlığı´nca, 18 kalem Modern MEBS Kademeleri Modernizasyon Projesi Teçhizat seti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 17 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MUHTELİF CİHAZLAR SATIN ALINACAK - Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü´nce, 5 adet muhtelif cihaz, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Rektörlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

CİHAZ SATIN ALINACAK - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü´nce, iki adet cihaz, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler iki grupta, 5 ve 9 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MALZEME SATIN ALINACAK - Aydın Devlet Hastanesi Baştabipli´nce, yemekhane, çamaşırhane, kalorifer kazanı ve su yumuşatma tesisi demirbaş malzemeleri, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler 3 grupta, 4 Aralık 2003 tarihinde 10.00-15.00 saatlerindeBaştabiplikte yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-TIBBİ MALZEME, CİHAZ...

MALZEME SATIN ALINACAK - Sağlık Bakanlığı Erzurum Numune HastanesiBaşhekimliği´nce, 7 kalem röntgen sarf malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 9 Aralık 2003 tarihinde saat 9.00´da Başhekimlikte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MALZEME SATIN ALINACAK - Bingöl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Komisyonu Başkanlığı´nca, 7 kalem tıbbi malzeme ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TIBBİ DEMİRBAŞ SATIN ALINACAK - Siirt İl Sağlık Müdürlüğü´nce, 39 kalem tıbbi demirbaş, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.30´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TOMOGRAFİ SATIN ALINACAK - Bursa Devlet Hastanesi´nce, spiral bilgisayarlı tomografi ile 4 kalem tıbbi cihaz ve manyetik rezonans hizmeti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler üç grupta, 3-24 ve 25 Aralık 2003 tarihlerinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

İLAÇ MALZEMESİ ALINACAK - Silifke Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, 81 kalem ilaç malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek hastaneden alabilecekler.

SARF MALZEME ALINACAK - MSB Ankara İç Tedarik Bölge Başkanlığı 5 Nolu İhale Komisyonu Başkanlığı´nca, 21 grupta 216 kalem mikrobiyolojisarf malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da başkanlıkta yapılacak. İşin teknik şartnamesi başkanlıktan temin edilebilir.

İLAÇ SATIN ALINACAK - Turgutlu Devlet Hastanesi´nce, 91 kalem ilaç´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalenin teknik şartnamesi,hastane satınalma biriminden temin edilebilir.

-ELEKTRİK, ELEKTRONİK...

BAKIM VE ONARIM İŞLERİ YAPTIRILACAK - Eti Holding Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü´nce, bilgisayar ekipmanları ve ek donanımları teknik servis ve parçalı bakım onarım işleri hizmet alımı işi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

BİLGİSAYAR VE DONANIMLARI SATIN ALINACAK - Van Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliği´nce, 12 kalem bilgisayar vedonanımları ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 2 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MALZEME SATIN ALINACAK - Milli Savunma Bakanlığı İç Tedarik Bölge Başkanlığı Ankara 3 Nolu İhale Komisyon Başkanlığı´nca, HF/SSB Telsizleri Almaç Göndermeç Anten Sistemi Malzemeleri alımı işi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MONTAJ MALZEMESİ SATIN ALINACAK - Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü´nce, çeşitli özellik ve miktarda video ses montaj malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

DONATIM VE TEKNİK HİZMETLER SATIN ALINACAK - Kocaeli Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü´nce, Tıp Fakültesi Hastanesi entegreHastanesi Bilgi Yönetim Sistemi programı, donanım ve teknik hizmetler kiralama işi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 15.30´da müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi müdürlükten temin edebilecekler. İhaleye tüm istekliler katılabilecekler.

BİLGİSAYAR VE DONANIMI SATIN ALINACAK - Sağlık Bakanlığı Dr. VedatAli Özakan Kayseri Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, muhtelif cins vemiktarda bilgisayar ve bilgisayar donanımı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden alabilecekler.

-ARAÇ...

ARAÇ KİRALANACAK - Elektrik Üretim Anonim Şirketi Çatalan HES İşletme Müdürlüğü´nce, çeşitli tip ve özellikte 6 adet araç ´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

ARAÇ KİRALANACAK - Eyüp Belediye Başkanlığı´nca, çeşitli özelliklerde 15 adet araç´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.30´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-AKARYAKIT...

PETROL ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK - Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nce, çeşitli miktarlarda kalorifer yakıtı, LPG, süper benzinve motorin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

AKARYAKIT SATIN ALINACAK - Belek Belediye Başkanlığı´nca, 135 bin litre akaryakıt ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 4 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

KALORİFER YAKITI SATIN ALINACAK - Sağlık Bakanlığı İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nce, 1 kalem kalorifer yakıtı, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendbelirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

AKARYAKIT ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK - Tokat Valiliği Erbaa Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, çeşitli miktarlarda kalorifer yakıtı, motorin ve süper benzin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 2 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - Van Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile ´´açık ihale usulü´´ ile 20 bin litre kurşunsuz benzin ve 1 milyon litre motorin satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Makine İkmal Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - Vize Belediye Başlığı´nca, 100 binlitre motorin, 5 bin litre kurşunsuz benzin ile 3 bin 500 litre süper benzin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İşin teknik şartnamesi Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye yerli istekliler katılabilecekler.

AKARYAKIT ALINACAK - Mudanya Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihaleusulü´´ ile 199 bin litre akaryakıt satın alınacak. İhale, 9 Aralık 2003 tarihinde Mudanya Belediye Başkanlığı´nda yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Belediye Satın Alma Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - İzmit Büyükşehir Belediyesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt satın alınacak. İhale, 29 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili belediyedeki Satın Alma Dairesi Başkanlığı´ndan temin edilebilir. İhale tüm isteklilere açık olarak yapılacak.

-GIDA...

GIDA MADDELERİ SATIN ALINACAK - Atatürk Üniversitesi Sağlık-Kültürve Spor Dairesi Satın Alma Komisyonu Başkanlığı´nca, 4 kalem gıda maddesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler 4 grupta, 8 ve 9 Aralık 2003 tarihlerinde saat 15.00´de Başkanlıkta yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-MAKİNE, ALET...

KANAL KAZICI-YÜKLEYİCİ SATIN ALINACAK - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü´nce, çeşitli özelliklerde 1 adet kanal kazıcı-yükleyici makinesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 9 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MAKİNE VE TEÇHİZAT ALINACAK - İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 1 adet gas apsorpsiyon cihazı satın alınacak. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da enstitüde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Rektörlükten temin edilebilir. İhale tüm isteklilere açık olarak gerçekleştirilecek.

-BASIM, KIRTASİYE...

MATBU EVRAK SATIN ALINACAK - Muş Devlet Hastanesi´nce, 56 kalem basılı matbu evrak ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-GİYİM...

MUHTELİF GİYİM EŞYASI ALINACAK - TEDAŞ Aydın Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif cins ve miktarda giyim eşyaları satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi, müdürlükten temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

-İNŞAAT MALZEMESİ...

BORU, PROFİL VE KÖŞEBENT ALINACAK - Balıkesir Ordudonatım Okulu veEğitim Merkezi Komutanlığı İhale Komisyonu Başkanlığı´nca, 7 kalem muhtelif boru, profil ve köşebent ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 11.00´de başkanlıkta yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenere aynı yerden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

-MOBİLYA-DEKORASYON...

MOBİLYA MALZEMESİ ALINACAK - Eskişehir Açık Cezaevi İşyurdu Müdürlüğü´nce, 5 kalem mobilya malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükten temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.
 

Hisse Başarıyla eklendi