Hoca, El-aziz`e Savaş Açtı

09.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Erbakan ve FP`liler, Erbakan yanlısı görünen El-Aziz gazetesine karşı savaş başlattılar. FP`liler, El-Aziz hakkında 30`a yakın dava açtı. Elazığ`da yayınlanan ve Erbakan`ı destekleyen El-Aziz gazetesi geçmiş sayılarında Erbakan ve FP`liler hakkında hakarete varan yazılara yer vermişti.


AĞIR İFADELER;

El-Aziz, Erbakan`ın derin devletle anlaştığını ve yakında yeniden iktidara geleceğini savunarak, siyasi yasaklı Şevket Kazan`ı Sabetaycılıkla, Oğuzhan Asiltürk`ü ise Ermeni dönmesi olmakla suçladı. FP lideri Kutan hakkında da harakete varan yayınlar yapan kulanan gazete, saksağan kafalı Recai, pelte beyinli gibi tabirler kullanıyor.


SANAL İSİMLER;

Erbakan`ın ve FP`lilerin avukatlığını yapan eski FP`li Hayrettin Dilekcan, gazetenin Erbakan yanlısı gibi görünerek camiaya büyük zararlar verdiğini söyledi. Dilekcan, gazetede çalışanların çoğunun sahte isimlerle yazılar yazdıklarını ve kimliklerinin bilinmediğini belirtti. Dilekcan, FP`nin Elazığ teşkilatı da gazeteden şikayetçi. Bu insanların FP ve Erbakan ile hiçbir bağlantısı yok. Erbakan`ı över gibi görünüp aslında zarar veriyorlar. Belli merkezlerden yönlendiriliyorlar dedi. (SABAH)

 

Hisse Başarıyla eklendi