Hisse senetlerinin fişi çekildi

01.08.2012 - 08:21 | Son Güncelleme :

Bu devir kapanıyor mu?

https://i.bigpara.com/i/55big/moodys-yabanci-borsa.jpg
<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/yabanci.borsa334234.jpg">Pimco`nun kurucularından Gross, hissesenetlerini artık geçtiğimiz yüzyıldaki gibi getiriler sağlamayacağı ve hisse senedi kültünün sona erdiğini düşünenler kervanına katılan son isim oldu.

CNBC`nin haberine göre Pimco`nun kurucularından Bill Gross, hissesenetlerini artık geçtiğimiz yüzyıldaki gibi getiriler sağlamayacağıve hisse senedi kültünün sona erdiğini düşünenler kervanına katılan son isim oldu. 

DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

PİYASALARDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...
   
Daha önce Wharton Üniversitesi öğretim görevlisi Jeremy Siegel, Gluskin Sheff`den David Rosenberg ve Morgan Stanley baş piyasa stratejisti Adam Parker aynı görüşleri dile getirmişti. Yıl sonunda hisse senedi piyasasında yüzde 12 düşüş bekleyen Parker, hisse senedi almak için tek neden olarak Cumhuriyetçi Başkan Adayı Mitt Romney`in Kasım ayındaki seçimi kazanacağı beklentisini göstermişti.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri
 

Hisse Başarıyla eklendi