Hijyendeki iddiasını Beyaz Tabak ile güçlendirdi

30.03.2016 - 09:43 | Son Güncelleme :

Soyaslan Zeytinleri firma ortağı Taner Soyaslan, "Ağırlıklı sofralık siyah zeytin üretiyoruz. Her türlü zeytin çeşidimiz var. Aylık 15-20 ton zeytin işliyoruz" dedi.

https://i.bigpara.com/i/55big/30032016_soyaslan_650.jpg

kobiden.com'dan Gülay Soydan Pehlevan'ın haberine göre; Soyaslan Zeytinleri firma ortağı Taner Soyaslan, hijyen konusunda iddialı olduklarını belirterek, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından sağlıklı ve kaliteli gıda üretimlerinden dolayı Beyaz Tabak ile ödüllendirildiklerini vurguladı.
 
Firmanın 1967 yılında kurulduğunu ve halen Orhangazi Zeytin İşleme Merkezi'nde 750 metrekare kapalı alana sahip modern tesislerinde çalıştıklarını anlatan Soyaslan, "Ağırlıklı sofralık siyah zeytin üretiyoruz. Her türlü zeytin çeşidimiz var. Aylık 15-20 ton zeytin işliyoruz. Sofralık siyah zeytinde sadece bölgemizde yetişen ürünlerin satışını yapıyoruz. Marmara Bölgesi ağırlıklı hizmet veriyoruz. 2015'te yüzde 8 büyüdük. Bu yılda da büyümeye devam edeceğiz. Bu yıl içinde yine makine yatırımı yapacağız. Böylece kapasitemiz yüzde 5 artacak" diye konuştu.

 

Hisse Başarıyla eklendi