Hem Farklı Hem Trendy Olmak İçin...

14.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :

Dünyanın Tanınmış Club Markaları Artık Türkiye`de


Eğer hem farklı hem de trendy giyinmek istiyorsanız artık dünyadaki bu tarzın temsilcileri Miss Sixty, Energie ve Killah Babe markaları artık Türkiye’de. Üstelik orijinal.

Akmerkez’de açılan Miss Sixty isimli mağazada bir yandan mağazada canlı müzik yapan Dj’i dinlerken bir yandan da dünyanın en clubby kıyafetlerini satın alabilirsiniz.

Daha önce Beyoğlu’nda açılan Bubble isimli mağazadada Djler eşliğinde müşterilere farklı bir alışveriş ortamı sunulmaktaydı. Bubble daha çok sadece size özel olan kıyafetlerle müşterilerini memnun etmeyi amaçlıyor. Günümüz modası çerçevesinde herkesten farklı olmak, tamamen kendi tarzınızı yaratmak için Bubble birebir. Birçok ünlü underground giyim firmasının özel üretimlerini Bubble’da bulabilirsiniz. Burada Dockers, Levi’s özel üretimleri, Skim.com, Birkenstock, Dryhod, Karmakula, Save The Tibet gibi özel markaların kıyafetlerini bulunmakta. Ayrıca bazı geceler Djlerin katılımıyla partiler düzenleniyor ve hem alışveriş yapıp hem eğlenebiliyorsunuz.

Miss Sixty, Energie ve Killah Babe’in bulunduğu Miss Sixty ise Etiler müşterilerine bu farklı tarzı yakalatmak isteyen bir mağaza... Taksim insanları bu tarza alışkın olsalarda Etiler için bu bir farklılık. Ancak mağaza sahipleri ilginin yoğun olduğunu ve müşterilerin bu tarzdan fazlasıyla hoşlandıklarını belirtiyorlar. Mağazada kalış süresi ortalama yarım saat olarak söyleniyor ancak müşterilerin 2,5-3 saate kadar dükkanda kaldıkları oluyor. Eğer mağaza siz geldiğinizde çok doluysa ve yetkililer sizinle ilgilenemiyorsa size 1 saat sonrası için randevu verebiliyorlar.

Bu mağazalardan kendiniz için ister clubby, ister alternatif, ister sportif, ister avantgarde tarzlar yaratabilirsiniz. (Tradecnet)
 

Hisse Başarıyla eklendi