Hedef yüzde 20 büyüme

05.08.2013 - 12:40 | Son Güncelleme :

Bu yıl için yüzde 20 büyüme planlıyor...

https://i.bigpara.com/i/55big/madeni_yag.jpg

Engin Madeni Yağlar, bu yıl için yüzde 20 büyüme planlıyor.

Otomotiv, demir-çelik, inşaat, gıda, nakliye, tarım başta olmak üzere neredeyse “madeni yağ” kullanımının olduğu her sektöre hizmet sunan Engin Madeni Yağlar, bu yıl için yüzde 20 büyüme planlıyor.

kobiden.com`un Sultan Azizoğlu`nun haberine göre; Çanakkale ve Balıkesir illeri genelinde 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Engin Madeni Yağ Akaryakıt ve Turizm Ltd. Şti, büyüme stratejilerini sürdürüyor.

PİYASALARDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Shell marka madeni yağlar bölge distribütörlüğünü yürüten firmanın hizmetleri hakkında açıklama yapan firma sahibi Şerif Engin, “Endüstriyel grupta dünyanın en çok tercih ettiği ürün olan Tellus hidrolik sistem yağları ve Omala dişli yağları bölgemizde de üretim makineleri, ağır iş makineleri, tarım araç ve ekipmanları için ilk tercih konumunda. Otomotiv grupta ise dizel motor yağlarında Rimula ürünleri, binek araç motor yağlarında Helix ürünleri, dişli yağlarında Spirax ürünleri tercih ediliyor. Yine Gres yağlarının lideri olan Gadus ürünleri de yüksek basınçta mekanik aksamların rahatça işleyebilmesi ve aşınmanın önlenmesi için kullanılan en güvenilir ürün. Biz de bu en çok tercih edilen ürünlerle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Çünkü bizim işimiz, onlara en iyiyi sunmak dedi.

`Denetimler artırılsın`

Engin, sektörün en önemli sorunun ise “istenen hiçbir özelliği karşılamayan ne üretim ne de dolum kriterlerine uyan ‘merdiven altı’ diye tabir edilen standart dışı ürünlerin piyasaya sürülmesi” olduğuna dikkat çekti.

“Bu kapsama ‘10 Numara Yağ’ adı altında kullanılan araca ve çevreye zarar veren ürünleri de katabiliriz” ifadelerini kullanan Şerif Engin, “En son alınan tedbirlerle bu sorunlar aza inmişse de tamamen bitmedi. Hükümetten,  Türkiye’ye milyonlarca TL vergi kaybı yaşatan bu sorun için denetimleri arttırılması ve ağır cezai yaptırımlar uygulanmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Hisse Başarıyla eklendi