GSM 1800 Imtiyaz Sözleşmesine Doğru

27.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


-İş-Tim Açiklamasi: -``Haksiz Rekabete Yolaçacak Bazi Önemli Hususlarin İlgililerce Tereddüte Mahal Birakmayacak Şekilde Teyit Edilmesi Bekleniyor``


ANKARA (A.A) - 27.10.2000 - İş Bankası-Telecom İtalia ortaklığı`ndan (İŞ-TİM) yapılan açıklamada, hükümetin GSM 1800 ihalesine ilişkin değerlendirmelerinin halen devam ettiğini belirterek, ``ihale şartnamesi ve ilgili yasalar çerçevesinde, imtiyaz sözleşmesinin görüşmeleri sırasında da dile getirdiğimiz ve haksız rekabete yol açacak olan bazı önemli hususların ilgililerce tereddüte mahal bırakmayacak şekilde teyit edilmesi beklenmektedir`` denildi. İş Bankası`nın Ankara`daki eski Genel Müdürlük binasında yapılan yönetim kurulu toplantısı devam ederken, İş-tim tarafından bir basın açıklaması yapıldı.


Açıklamada, GSM 1800 ihalesinde, sözleşme imzalanması için sürenin bugün dolacağı hatırlatıldı. Açıklamada, İş-Tim`in sözleşmenin imzalanmasına takiben yapması gereken tüm işlem ve ödemelerle ilgili hazırlıklarını tamamladığı, olumlu cevap alındığında, sözleşmenin imzalanarak gereğinin yerine getireceği ifade edildi.
 

Hisse Başarıyla eklendi