Gözler Almanya`da

24.08.2012 - 15:35 | Son Güncelleme :

Avrupa Merkez Bankası adım atmayabilir...

https://i.bigpara.com/i/55big/

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/avrupa_merkez_bankasi.jpg">Avrupa Merkez Bankası, Almanya Anayasa Mahkemesi kararı öncesi adım atmayabilir.

Avrupa Merkez Bankası`nın tahvil alımı için Almanya`yı bekleyeceği bildirildi.

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

DÖVİZ KURLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Alman Anayasa Mahkemesi12 Eylül`de ESM ile ilgili vereceği karar öncesinde Avrupa Merkez Bankası herhangi bir adım atmayacak.

Avrupa Merkez Bankası`ndan iki yetkili, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi`nin Almanya Anayasa Mahkemesi kararı öncesi adım atmayabileceğini belirtti. Yetkililer, tahvil alımı programı üzerinde çalışmaların devam ettiğini dile getirdiler. Kararın, Almanya Anayasa Mahkemesi`nin ESM`i 12 Eylül`de oylayacağı toplantı sonrasına uzaması bekleniyor.

Açıklama sonrası euro/dolar paritesi 1,2502 ile günün en düşük seviyesine geriledi. Söz konusu haberin euro üzerinde satış baskısını arttırması bekleniyor.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

 

Hisse Başarıyla eklendi