Gong Senkron Güvenlik için çaldı

05.03.2015 - 10:19 | Son Güncelleme :

Borsa İstanbul’da Gong, Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri İçin Çaldı

https://i.bigpara.com/i/55big/bist_senkron.jpg



Ulusal ve uluslararası kuruluşlara elektronik güvenlik sistemleri çözümleri sunmak amacıyla 1997 yılından bu yana koşulsuz müşteri memnuniyeti esasına dayanan iş prensibi ile anahtar teslim projelere imza atan Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş.’nin payları, Borsa İstanbul İkinci Ulusal Pazar’da işlem görmeye başladı.


Elektronik güvenlik sistemleri entegratör ve taahhüt firmaları arasında yer alan Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş.’nin payları, 4 Mart 2015 tarihi itibarıyla “SNKRN” koduyla 5,25 TL fiyattan Borsa İstanbul İkinci Ulusal Pazar’da işleme açıldı.

Borsa İstanbul’da düzenlenen gong törenine, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz ile Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu katıldı.

Törende konuşan Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri’nin halka arzının, 2015 yılının üçüncü halka arz işlemi olduğunu belirterek, gelecek aylarda önemli halka arzlar olacağına inandıklarını ifade etti. Mustafa Kemal Yılmaz, Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş.’yi kurumsallaşma adına attığı adım için tebrik ederek, vizyonu ve performansından dolayı kutladı.

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu da, Senkron Güvenlik olarak 18 yıl süresince yarattıkları katma değeri, ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla kullandıklarını ve öz sermayesi ile kendine yeten, borçsuz, sürdürülebilir bir büyüme yaratan, şirket olarak başarılarını yeni kuşaklara aktarabilmek ve şirketinin daha da uzun ömürlü olmasını sağlamayı arzu ettiğini dile getiren Bülent Çobanoğlu, kurumsal bir yapı içerisinde, hesap verebilen, şeffaf şirketlerin yurtiçinde ve yurtdışında çok daha itibarlı ve daha başarılı olduklarını, prestijlerinin arttığını, sürekli yükselen bir büyüme yakalayarak, mali yapılarını güçlendirdiklerini bilerek ve Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri’ni global bir platforma taşımak için; halka arz etmeye karar verdiklerini açıklamıştır.

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri’nin 6,7 milyon TL’lik sermayesinin yüzde 40’ına denk gelen 2,68 milyon TL değerindeki payı Borsa İstanbul İkinci Ulusal Pazar’da işlem görmeye başladı.

 

Hisse Başarıyla eklendi