Global Menkul Degerler A.s.`nin 06.05.1998 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

06.05.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Sirketimizin 5 Mayis 1998 tarihinde aktedilen Yonetim Kurulu Toplantisinda asagida yer alan 211 ve 213 nolu kararlar alinmis bulunmaktadir.
Toplanti No 211: Izmit`te bir sube acilmasina, Sube Mudurlugu`ne Mehmet Demirtas`in atanmasina, bu amacla gerekli izinlerin alinmasi icin Sermaye Piyasasi Kurulu, Sanayi ve Ticaret Bakanligi ve sair ilgili mercilere basvurulmasina, subenin kendisine ait ayri bir sermaye tahsis edilmemesine, oybirligi ile karar verilmistir.
Toplanti No 213: Isparta`da, Pirimehmet Hizirbey Mah. Halkpazari Sok. Belediye Is Merkezi, Daire: 203 adresinde yerlesik olmak uzere, bir irtibat burosu acilmasina, buronun Global Menkul Degerler A.S. Isparta Irtibat Burosu olarak anilmasina, acilan bu buronun yonetim ve kontrolunun Global Menkul Degerler A.S. Antalya Subesi araciligi ile yapilmasina ve Antalya Subesi Muduru Ilhan Ozkan ile Cuneyt Kadigol`un gerekli izinlerin alinmasi icin ilgili Ticaret Odasi ve sair makamlara yapilacak basvuru ile ilgili olarak yetkili kilinmalarina oybirligi ile karar verildi." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi