Global Menkul Degerler A.s.`nin 06.05.1998 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

06.05.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Sirketimizin bugun aktedilen Yonetim Kurulu Toplantisinda asagida yer alan 215 ve 216 No`lu kararlar alinmis bulunmaktadir.
Toplanti No 215: Uluslararasi sermaye piyasalarinda finansal konularla istigal etmek uzere, Grand Cayman, Cayman Adalari, British West Indies`de, 50.000 ABD Dolari baslangic sermayesi ile Global Financial Products Limited adli bir sirket kurulmasina; sermayenin tamaminin sirketimiz tarafindan yuklenime baglanmasi suretiyle bahsi gecen sirkete % 100 ortak olunmasina oybirligi ile karar verilmistir.
Toplanti No 216: Uluslararasi sermaye piyasalarinda yatirim fonlari yonetmek ve ozellikle Azerbaijan Real Estate Holdings Ltd. adli, Azerbaycan`da gayrimenkul ile ilgili projelere yatirim yapmak amaciyla kurulacak olan yatirim sirketinin varliklarini yonetmek amaciyla, Grand Cayman Cayman Adalari, British West Indies`de, 50.000 ABD Dolari baslangic sermayesi ile (her biri 1 ABD Dolari nominal degerde 50.000 hisseden mutesekkil), Global Euro Asia Investment Management (Cayman) Limited adli bir sirket kurulmasina, sermayenin tamaminin sirketimiz tarafindan yuklenime baglanmasi suretiyle bahsi gecen sirkete % 100 ortak olunmasina, Global Euro Asia Investment Management (Cayman) Limited adina fon yonetim lisansi alinmasi icin Cayman Islands Monetary Authority adli kuruma basvurulmasina oybirligi ile karar verilmistir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi