Giyimkent`in tapuları hazır

23.05.2005 - 10:36 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/
Türkiye`nin tekstil vadisi olarak nitelenen Giyimkent`teki işyerlerine taşınması için gerekli altyapı çalışmaları tamamlandı. Giyimkent`in Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çınar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`dan tapu töreni için söz aldıklarını belirterek, `İşyerlerinin doğalgazdan suya, elektrikten, telefona kadar her türlü altyapısı tamamlandı. Tapular hazır, dağıtılmak için Başbakan bekleniyor` dedi. 300 milyon dolarlık yatırım değeri bulunan Giyimkent için 100 milyon dolar harcandığını açıklayan Çınar, yüzde 25 doluluk oranına sahip tekstil vadisindeki işyerleri fiyatlarının şimdiden 4 yıl öncesine göre 10 kat arttığını söyledi. Çınar, 12 bin dolar olan bir işyerinin değerinin 120 bin dolar seviyesine çıktığını açıkladı. Konfeksiyoncuları bir merkezde toplamak için İstanbul Esenler`de inşa edilen Giyimkent`te 2 bin 183 müstakil işyeri, 300 adet büro, 7 adet iş merkezi, bir akaryakıt istasyonu, 800 kişilik konferans salonu bulunuyor. Eminönü, Mecidiyeköy ve Bakırköy`den belediye otobüsleri ile Giyimkent`e ulaşım sağlanırken, Ototgar ile Giyimkent arasında ücretsiz servis devreye sokulmuş durumda.







MY-TER, AYAĞINIZIN DOKTORU OLACAK

Terlik sektörünün iddialı markalarından My-Ter, 2005 yaz sezonuna, `Ayaklarınızın doktoru` paralosuyla giriyor. Yediden yetmişe herkese rahatlık ve sağlık sunan My-Ter, oldukça iddialı. Türkiye ve dünya terlik pazarında ağırlığını hissettiren My-Ter, ileri teknolojisini müşterilerinin hayranlığını kazanacak dizaynlar ile ön plana çıkarıyor.

My-Ter, 2005 yaz sezonunda öncelikle ayakların sağlığına önem veren 7 nokta anatomik rahatlığı ile herkesin tercihi olmaya aday. My-Ter tasarımcıları tarafından hazırlanan cıvıl cıvıl renkler ve ince detaylarla hazırlanmış terliklerle ayaklaranıza hava katabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Tel: (0212 535 74 74).







HELIX HAMILTON ORTAKLIĞI VİTES YÜKSELTTİ

Helix Yönetim Danışmanlık şirketi ile Booz Allen Hamilton`un Türkiye`deki iş ortaklığı birinci yılını doldurdu. Bir yıl boyunca başarılı projelere imza atan Helix-Booz Allen, bu süreçte Türkiye koşullarına uygun yeni hizmet ürünleri de tasarladı. Türkiye ekonomisindeki büyümenin yönetim danışmanlığı pazarında da etkisini gösterdiği kaydedilirken, Helix`in enerji, telekom, otomotiv, finans ve perakende sektörlerine odaklanacağı belirtildi.

Helix Genel Müdürü Ulvi Sami, Türkiye`de yaşanan değişimin ve değişimi körükleyen faktörlerin ileride de danışmanlığa olan talebi artıracağını belirterek; yoğun değişime neden olan faktörler arasında istikrar, AB ile entegrasyon, enerji ve Telekom gibi endüstrilerin liberalleşmesi, özelleştirme ve yabancı sermayenin artan ilgisi bulunduğunu söyledi.
 

Hisse Başarıyla eklendi