Garan Garanti Menkul Kiymetler A.s.`nin 12.03.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

12.03.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Musterilerimizden Dogus Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.S. ile yurtdisinda yerlesik TL Capital Growth Fund`un taraf olacagi T. Garanti Bankasi A.S. hisse senetleri uzerinde IMKB Toptan Satislar Pazari`nda gerceklestirecekleri islemlere iliskin bilgiler asagidadir:
* Musterimiz Dogus Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.S. maliki oldugu 148.500.000.000,-TL. nominal tutardaki Garanti Bankasi hisse senetlerini beheri 0.035 Amerikan dolari (3.5 cent) fiyat ile yurtdisinda yerlesik TL Capital Growth Fund`a satacaktir. Islem fiyatinin Turk Lirasi karsiligi islem gunundeki T.C. Merkez Bankasi efektif satis kurunun 3.5 cent ile carpilmasi sonucu bulunacak ve IMKB Baskanligi`na bildirilecektir.
* Isleme konu hisse senetleri tedavul artirici nitelikte olup bu hisse senetlerinin tedavule alinmasi ile ilgili SPK basvurusu yapilacaktir. SPK izin yazisi IMKB Baskanligi`na bilahere sunulacaktir.
* Isleme konu hisse senetleri Takasbank`a tevdi edilerek aynen saklamaya alinacak ve buna iliskin yazi IMKB`na iletilecektir.
* 3.5 cent olarak tespit edilen fiyat bugunku doviz TCMB USD satis fiyati 12.641,-TL etmekte olup son 15 gunluk agirlikli ortalama fiyatin % 0.84 fazlasina tekabul etmektedir.
* Taraflar arasinda yazili anlasma yapilmamistir.
* Dogus Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.S. satisa iliskin olarak yonetim kurulu karari almamis ve imza sirkulerinin verdigi yetki cercevesinde satisi yapmaktadir.
Islemin 18, 19, 22, 23 Mart 1999 gunlerinden mumkun olan birinde TSP`da gerceklestirilmesini ve isleminin para ve hisse senedi takasinin IMKB ve Takasbank A.S. disinda gerceklestirilmesini arz ederiz." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi