Fügen Toksü HİD’in yeni başkanı oldu

17.07.2003 - 09:18 | Son Güncelleme :


Halkla İlişkiler Derneği`nde (HİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı`na Fügen Toksü seçildi. HİD`in yeni yönetim kurulunda Başkan Yardımcısı olarak İpek Özgüden, Genel Sekreter olarak Canan Bengiserp görev alırken, üyelikleri de Tuğçe Gürel, Sibel Asna, Sedat Üreten ve Atacan Tırnova üstlendi. Yeni başkan Toksü, seçim sonrasında şu açıklamayı yaptı:

‘‘Tüm dünyada bir yönetim bilimi olarak kabul edilen Halkla İlişkiler, hem bireyler, hem kuruluşlar hem de ülkeler için çok önem taşımaktadır. Sektörümüzün önemli temsilcilerinden oluşan Yönetim Kurulumuzun amacı, mesleğimize ve iletişim sektörüne ivme kazandırmak ve ulusal-uluslar arası etik ilkeleri doğrultusunda saygınlığını artırmaktır.’’

HİD`in yeni başkanı Fügen Toksü, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi`ni bitirdikten sonra İşletme İktisadı Enstitüsünde İşletme masterı yaptı. MESS İşveren Sendikası`nda Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini uzun yıllar yürüttü. Toksü ve Chase Halkla İlişkiler`i kurdu. Aynı zamanda www.otoalsat.com otomotiv portalı ve www.gazetex.com yaşam portalını kurarak internet yayıncılığına da başladı. Fügen Toksü, IPRA- Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi.
 

Hisse Başarıyla eklendi