Finansbank Pamukbank için 11 Temmuz`u bekliyor

03.07.2003 - 09:34 | Son Güncelleme :


Finansbank Genel Müdürü Onur Umut, Pamukbank`ın satışı için teklif verdiklerini, konuyla ilgi son kararı bankayı inceledikten sonra vereceklerini söyledi. Finansbank kredi kartı ödemelerinin tüm PTT şubelerinden yapılmasına ilişkin protokolün imzalanması için düzenlenen basın toplantısının ardından, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Umut, Pamukbank için teklif verip vermedikleri yönündeki soruyu, `Evet, ilgilenmek üzere Pamukbank için teklif verdik.Ayın 11`inde sonuçlanacak. Uygun görürlerse bize belirli dataları incelememiz için verecekler.

Ona göre karar vereceğiz` diye yanıtladı.Umut, verilecek karara ilişkin şu an için kesin bir şey olmadığını ifade ederek, `Bir şey söylemek için henüz erken. İnceleme durumu için bankanın bilgileri veriliyor, açılıyor. Uygun görürseniz teklif veriyorsunuz. Bu teklif de çeşitli şekillerde olabilir. Biz teklif için yeni karar verdik` dedi. Bu arada BDDK da Finansbank`a Pamukbank`ı inceleme izini verdi.

PTT`den ödeme

Finansbank`ın PTT ile yaptığı anlaşmaya göre, Finansbank kredi kartı sahipleri Türkiye`deki tüm PTT şubelerinden ödeme yapabilecekler. PTT`nin zarar eden KİT görüntüsünden çıkarmak istediklerini belirten PTT Genel Müdürü İbrahim Şahin de, PTT`yi tahsilat merkezi yapmak istiyoruz` dedi. Bankalardan gelen işbirliklerine açık olduklarını da belirten Şahin, geçen yıl 6 trilyon kar ettiklerini bu yıl ise 60 trilyon gelir hedeflerini sözlerine ekledi.


 

Hisse Başarıyla eklendi