Euroforum Konferansları Şubat`taTürkiye`de

06.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Euroforum Tarafından Düzenlenecek Türkiye`De Mobil Ticaret Ve Türkiye`De Bireysel Bankacılık Konferansları 27-28 Şubat 2001 Tarihlerinde İstanbul`Da Yapılacak.


İSTANBUL (A.A) - 06.12.2000 - EuroForum tarafından düzenlenecek Türkiye`de Mobil Ticaret ve Türkiye`de Bireysel Bankacılık konferansları 27-28 Şubat 2001 tarihlerinde İstanbul`da yapılacak. EuroForum`un Türkiye`de Mobil Ticaret konferansına ilişkin hazırladığı duyuruda, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye`de de iletişim teknolojilerinin hızla ilerleyip birleşirken iş dünyasının önünde yepyeni kapılar açıldığı vurgulanarak, mobil ticaretin, sunduğu olağanüstü fırsatlarla büyük potansiyel barındırdığı kaydedildi. Swissotel`de yapılacak konferansta, mobil ticaret ve altyapı ihtiyaçları, mevcut uygulamalar ve gelecekteki potansiyelin yanında, mobil ticaretin önündeki engeller, mobil ticarette güvenlik, hukuki düzenlemeler gibi konular ele alınacak. Konferansa, AT Kearney Türkiye, Comnet, Sonera, Cisco System, Ericsson, Nokia, Intervisio, Compaq, Turkcell, Telsim gibi şirketlerden temsilciler konuşmacı olarak katılacaklar.


TÜRKİYE`DE BİREYSEL BANKACILIK;

Aynı tarihlerde Conrad International`da yapılacak Türkiye`de Bireysel Bankacılık konferansında ise ekonomik gelişmeler ışığında bireysel bankacılıkta büyüme, bireysel bankacılık operasyonları, pazar payı ve fırsatlar, yeni ürün ve alternatif dağıtım kanalları, internet işlemlerinde güvenlik gibi konular ele alınacak. Bu konferansa Hazine Müsteşarı Selçuk Demiralp`in yanında Merkez Bankası, Akbank, Garanti Bankası, İktisat Bankası, Arthur Andersen`den temsilciler konuşmacı olarak katılacaklar.
 

Hisse Başarıyla eklendi