Emsan Empas Emsan Paslanmaz Celik San. Ve Tic. A.s. Ve Emsan Besyildiz Celik San. Ve Tic. A.s. Ile Ilgili Olarak Basinda Yeral

28.07.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


EMSAN EMPAS Emsan Paslanmaz Celik San. ve Tic. A.S. ve Emsan Besyildiz Celik San. ve Tic. A.S. ile ilgili olarak basinda yeralan haberler uzerine Borsa Baskanligi`nca ilgili sirketlerden istenen aciklamaya cevaben Emsan Holding A.S. tarafindan 28.07.1998 tarihinde gonderilen yazi asagiya cikarilmistir.

"Ilgi: Sabah gazetesinin 27.07.1998 tarih ve 4422 sayili nushasinda cikan Emsan`la ilgili haber hakkinda.
1) Bankalarla imzalanan protokolun sartlarini yerine getirebilmek ve Emsan`i kar edebilir cizgilere ulastirabilmek icin yeni projeler uretme, is programlarini ve butceleri hazirlama, kisa, orta ve uzun vadeli planlama calismalarimiz devam etmektedir. Ic pazarlama sirketimizin Turkiye sathina yayilmis binden ziyade musterisi vardir. Bunlarin 600`den fazlasi ceyizcidir. Bu buyuk ve ciddi potansiyelden yararlanmak istiyoruz. Fason uretim yaptirmak suretiyle ev tekstiline girerek grup cirosunu ve karini artirmak istiyoruz. Yaptigimiz arastirma ve calismalar, tahminimizden daha iyi sonuclar verdi. Halka acik sirketlerimizin ev tekstili isi ile dogrudan bir ilgisi yoktur. Ilgideki haber basliginin "Emsan mutfaklardan tasip, evin her kosesine girecek" seklinde olmasi gerekirdi.
2) Halka acik sirketlerimiz, ayri ayri uretim ve satis faaliyetlerini surdurmektedirler.
3) Emaye grubundaki 2 sirketimizde halen uretim ve satis faaliyetlerine devam etmektedir. 4 uretim sirketimizden hic birisi kapanmamistir 4`u de hukuki kimliklerini korumaktadir ve faaliyetlerine kendi hukmi sahislarinin sorumlulugu icinde devam etmektedirler. Porselen konusu henuz gundeme alinmamistir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi