Egeplast Ege Plastik Tic.ve San.a.s.`nin, Finlandiya`li Bir Sirket Ile Ortaklik Kuracagina; Gorusmelerin Son Asamaya Geldigine; Bu

02.02.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


Egeplast Ege Plastik Tic.ve San.A.S.`nin, Finlandiya`li bir sirket ile ortaklik kuracagina; gorusmelerin son asamaya geldigine; bu ortakligin %25 oraninda gerceklesecegine; hisselerin %20`sinin Sirket ortaklarindan, %5`inin ise Borsa`dan alinacagina dair basinda yeralan habere iliskin olarak Borsa Baskanligi`nca istenen aciklamaya cevaben gelen 02.02.1998 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun seri:VIII, No:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Firmamizca yabanci kuruluslardan zaman zaman cesitli teklifler gelmektedir. Ekonomist dergisinde cikan bilgide bu kapsamda dusunulebilecek bir gelismeyi yansitmaktadir. Soz konusu firmalar ile ortaklik orani, fiyat, nereden hisse saglanacagi gibi konularda gorusme baslamadigi gibi, yonetim kurulumuzca da henuz muzakere edilmemistir. Gorusme asamasina gelinmesi halinde kamuya aciklama geregi yerine getirilecektir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi