Ecılc Eıs Eczacibasi ılac Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklam

27.07.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Ilgi: 27.07.1998 tarih ve 12365 sayili yaziniz.
Eczacibasi Holding A.S. Yonetim Kurulu Baskani Bulent Eczacibasi`nin 26.07.1998 tarihli Sabah Gazetesinin "Is, Para, Insan" ekinde yayinlanan demecinde Eczacibasi Toplulugu`nun yeni stratejileri aciklanmistir.
Baskanliginiza daha onceki aciklamalarimizda Levent`teki arsamiz uzerine yeni bir is merkezi yapilmasina iliskin projenin gelistirildigi belirtilmistir. Projenin yatirim tutari olarak belirtilen 250 milyon dolar, cok yuvarlak bir hesapla olabilecek bir yatirim tutarini belirttigi gibi, Bulent Eczacibasi aciklamasinda aynen bu projenin yatirim tutari 250 milyon dolar duzeyinde olacak demekle kaba bir rakam verdigini ortaya koymaktadir.
Levent`teki eski fabrika arsamizla ilgili olarak uzerinde karar verilmis bir proje henuz yoktur. Onceki yazimizda belirttigimiz uzere bu konudaki nihai karari Eczacibasi Ilac Sanayi ve Ticaret AS. Yonetim Kurulu vereceginden ve sozkonusu proje calismalari halen devam ettiginden bu konudaki gelismeler Baskanliginiza ayrica bildirilecektir."(IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi