eBay'den önemli açıklama!

15.05.2014 - 12:22 | Son Güncelleme :

eBay: “Bitcoin gelecekte çok önemli bir rol üstelenecek.”

https://i.bigpara.com/i/55big/

<ımg src="http://i.bigpara.com/i/55big/bitcoin_650_3.jpg">

Bitcoin, bir anda tüm dünyada kullanılan bir dijital para birimi haline geldi ve bu gelişme ile birlikte PayPal’ın tahtı az da olsa salladı. Teknoloji ile ilgili çoğu kişi Bitcoin’in, PayPal’ın yerine geçip geçemeyeceği konusunda fikir yürütüyor.

KOBİ HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Bitcoin severler, PayPal’dan Bitcoin ile ilgili bir hamle beklerken, eBay CEO’su John Donahoe’nin açıklaması, eBay’in düşüncesini açık bir şekilde belirtmiş oldu: “Bence Bitcoin gelecekte çok önemli bir rol oynayacak. Bitcoin’le ilgili nasıl çalışmalar yapabileceğimizi sürekli düşünüyoruz. Konuyu radarımıza almış durumdayız.”

Daha önce yaptığımız haberden hatırlayacağınız gibi, PayPal konuya pek de yabancı değil. Nitekim Donahoe, Bloomberg’te katıldığı bir programda, PayPal’ın çoğu dijital parayı depolayan bir cüzdan geliştirmekte olduğunu belirtmişti: “Bu sayede dijital paraları PayPal dijital cüzdanda tutabileceksiniz. PayPal’ın geliştirdiği teknoloji de tam olarak bir çok farklı dijital parayı muhafaza edebileceğiniz bir cüzdan yaratmak.”

DÖVİZ KURLARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

eBay, ileride kendisine rakip olabilecek nitelikte bir oluşumu yakın takibe alarak, piyasayı sürekli gözlemlemeye çalışıyor. Coinkolik muhabiri Yağız Akdil'in haberine göre; Donahoe’nin de belirttiği gibi “dijital para birimleri ileride çok güçlü bir yere sahip olacak.”

 

Hisse Başarıyla eklendi