DuPont ve İTKİB geleceğin kumaşlarını sergileyecek

14.07.2003 - 09:04 | Son Güncelleme :


İki kuruluş, Londra`daki Türk Kumaş Fuarı`nda kumaştaki yeni eğilimleri ve çizgileri tanıtacak

Moda ve tekstil endüstrisinde faaliyet gösteren DuPont ile İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İthalatçıları Birliği (İTKİB), Londra Türk Moda Kumaş Fuarı için biraraya geldi.

19-20 Ağustos 2003 tarihlerinde Londra`da düzenlenecek Türk Moda Kumaş Fuarı`nın organizatörü İTKİB, ilk kez DuPont ile moda ve tekstil endüstrisine ilham kaynağı olmak amacıyla modadaki yeni eğilimlerin sergileneceği bir alan yaratmak üzere işbirliğine gitti.

Kensington`da Olympia 2 salonunda gerçekleşecek 3. Londra Türk Moda Kumaş Fuarı`nda, Türkiye`nin önde gelen 60 kumaş üreticisi, 2004-2005 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını sergileyecek. Avrupa fuar takvimindeki yılın ilk ``finished kumaş fuarı`` olan etkinlikte oluşturulacak alanın, alıcılara yeni fikirler verecek bir veri bankası sunması ve sergilenecek yeni iplik ve kumaş trendleri ile gelecek sezona hazırlanmalarına yardımcı olması hedefleniyor.

İTKİB Başkanı Oğuz Satıcı, Londra`daki Türk Moda Fuarı`nın sektör için, mutlaka ziyaret edilmesi gereken, moda endüstrisinin buluştuğu bir nokta olduğunu belirtti.
 

Hisse Başarıyla eklendi