Dogan Sirketler Grubu Holding A.s.`nin T.c. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanligi`nin Tedas`a Ait Elektrik Dagitim Tesisleri`nin Isl

16.02.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


Dogan Sirketler Grubu Holding A.S.`nin T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi`nin TEDAS`a ait Elektrik Dagitim Tesisleri`nin isletme haklarinin ozel sektore devredilmesi ile ilgili olarak (B) grubu gorev bolgelerinden 5 bolgeye ait degerlendirme calismalarinin neticelendirildiginin Borsamiza bildirmesi uzerine Borsa Baskanligi`nca istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 16.02.1998 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. IMKB`nca 16.02.1998 tarih ve 2546 sayili yazilari ile istenilen aciklamaya cevaben asagidaki hususlari bilgilerinize arz ederiz. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanligi`nca yayinlanan yazilariniza ekli basin bulteninde Turkiye Elektrik Dagitim A.S.`ne bagli "Gorev Bolgeleri" isletme haklarinin 30 yil sure ile ozel sektore devredilmesi ile ilgili olarak alinan tekliflerin degerlendirilmesinde; 4 adet "B Grubu Gorev Bolgesi" icin en uygun teklif veren olusumlarin belirlendigi aciklanmaktadir. Degerlendirme sonuclarinin aciklandigi 4 adet "B Grubu Gorev Bolgeleri"nden 3 adedine Sirketimizce zaten teklif verilmemistir ve teklif vermis bulundugumuz "Sakarya-Bolu Bolgesi" nde de en uygun teklifi verdigi aciklanan olusumun icinde Sirketimiz yer almamaktadir. B grubu Gorev Bolgeleri`nden "Trabzon-Rize-Artvin- Gumushane-Giresun" Bolgesi icin vermis bulundugumuz teklif ile ilgili olarak Sirketimize yapilmis bir tebligat bulunmamaktadir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi