Dijital Anılar

18.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Dijital fotoğraf makineleriyle birlikte film kullanımı da sona eriyor. Çektiğiniz fotoğraflar makinenin hafızasına kaydediliyor. Dijital ortama aktarıp e-mail yoluyla istediğiniz yere yollayabiliyorsunuz


HP PhotoSmart 315;

Otomatik odaklama ve poz değiştirme yapan ürün, görüntüleri otomatik olarak HP PhotoSmart bellek kartına kaydediyor. Kart dolduktan sonra kullanıcı yeni bir kart takarak fotoğraf çekmeye devam ediyor. Kullanıcı fotoğrafları PC`ye yükledikten sonra isteğe bağlı olarak kartları silebiliyor ve yeniden kullanabiliyor. 2.1 megapiksel çözünürlüğe sahip ürün, kullanıcılara yakın çekimler için 2.5 x dijital odaklama özelliği sunuyor. Yüksek çözünürlüklü LCD ekran ile fotoğrafların ön ve son görüntüsü alınabiliyor. HP jetsend enfraruj teknolojisiyle kablosuz, kolay ve hızlı baskı işlemi yapabiliyor. 80 fotoğrafa kadar saklayabilme, fotoğrafların e-mail yoluyla gönderilebilmesini sağlayan yazılıma sahip. Hem PC hem de USB bağlantılı, macintosh sistemleri ile uyumlu çalışabiliyor. Fiyatı 350 dolar.


Fujifilm MX 1700;

Dijital odaklama özelliğiyle yakın çekimler rahatlıkla yapılabiliyor. Çektiğiniz görüntüleri PC`ye yükleyebiliyor veya video yardımıyla televizyonunuzda izleyebiliyorsunuz. 3x optical ve 2x dijital zoom özelliğine ve 1.5 milyon megapiksel çözünürlüğe sahip. Ürünün diğer özellikleri ise şöyle: otomatik ve manuel beyaz ayarı, 1280 x 1024 print resolution, smart medya hafıza kartı, 2 inch rekli LCD ekran, her türlü dijital ortama aktarılabilme özelliği, otomatik ve manuel netlik ayarı yeni ultra - slim zoom lense sahip ürünün fiyatı 1680 mark.


Fujifilm MX 1700;

Dijital odaklama özelliğiyle yakın çekimler rahatlıkla yapılabiliyor. Çektiğiniz görüntüleri PC`ye yükleyebiliyor veya video yardımıyla televizyonunuzda izleyebiliyorsunuz. 3x optical ve 2x dijital zoom özelliğine ve 1.5 milyon megapiksel çözünürlüğe sahip. Ürünün diğer özellikleri ise şöyle: otomatik ve manuel beyaz ayarı, 1280 x 1024 print resolution, smart medya hafıza kartı, 2 inch rekli LCD ekran, her türlü dijital ortama aktarılabilme özelliği, otomatik ve manuel netlik ayarı yeni ultra - slim zoom lense sahip ürünün fiyatı 1680 mark.(MİLLİYET)
 

Hisse Başarıyla eklendi