Dijital alanda önemli yatırım

26.02.2014 - 12:25 | Son Güncelleme :

MNG Turizm dijital alanda önemli bir yatırım yaparak, mobil uyumlu web sitesini hizmete açtı

https://i.bigpara.com/i/55big/mng_main.jpg
<ımg hspace="10" vspace="5" src="http://i.bigpara.com/i/55big/mng_main.jpg" align="right">MNG Turizm dijital alanda önemli bir yatırım yaparak, mobil uyumlu web sitesini hizmete açtı.

MNG Turizm kurum kimliğine uygun olarak tasarlanan ve altyapısı yenilenen mobil uyumlu web sitesi ile masaüstü bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar üzerinden uygulama indirilmeden daha hızlı ve kolay erişim sağlanıyor.

MNG Turizm’in teknoloji alanında yaptığı bu önemli proje ile ilgili bilgi veren MNG Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi “Turizmde misafirlerinize en iyi hizmeti verebilmenin önemli kurallarından biri de zaman kazandıracak, kolay kullanım ve maksimum güvenlik sağlayacak teknolojik yenilikleri takip etmektir. Biz bu yıl saydığım prensipleri gözeten, kullanıcı dostu bir web sitesi ile beraber mobil versiyonlu web sitesini de yayına açtık. Yenilenen kullanıcı ara yüzü sayesinde misafirimiz kullandığı tüm cihazlardan web sitemize giriş yapabilecek, iş yada tatil fark etmeden dilediği yurtiçi otel, yurtdışı, gemi ve nehir turları hakkında detaylı bilgi alabilecek, hızlı ve güvenli sistemimiz sayesinde online rezervasyon ve ödeme yapabilecek. Misafir kredi kartı bilgilerini satış temsilcisine vermeden rezervasyon numarası ve şifresi ile masaüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlardan ödemesini online olarak kendi tamamlıyor. Böylece hiçbir şekilde kişisel bilgilerin üçüncü kişiye verilmediği bir sistemde gönül rahatlığı ile rezervasyon tamamlanıyor” dedi.

Hizmete açılan mobil web sitesinin kullanıcı dostu yapısıyla ziyaretçilerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacağına inandıklarını belirten Oğuz Terzi sözlerine şöyle devam etti: “Tablet ya da akıllı telefon kullanıcılarının MNG Turizm mobil web sitesi sayesinde herhangi bir uygulama indirmeden sunduğumuz hizmetlerden yararlanıyor olması yeni sistemimizin en önemli özelliğini oluşturuyor.”
 

Hisse Başarıyla eklendi