dıger Ozel Durum Acıklamaları Vestl Vestel Elektronik San. Ve Tic. A.s.`nin 08.03.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

08.03.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Alba Bush, Vestel Elektronik urunlerinin Ingiltere`deki ana dagiticisi olan sirkettir. Sirketimiz, baska yabanci sirketlerle oldugu gibi Alba Bush ile de, degisik projeler ve urunler konusunda surekli gorusme ve degerlendirme icinde olmaktadir. Bu durum, sirketimizin icinde bulundugu sektorun cok hizli ve surekli gelisme ve degisiminin kacinilmaz bir gerekliligidir.
Ancak, Sirketimizin bugun Istanbul Swiss otel`de duzenledigi basin toplantisi sirasinda aciklanan Internet TV urunu ile ilgili olarak, Alba Bush ile bu proje konusunda daha once yapilmis ve SPK Seri: VIII, No: 20`nin 3,4,5`inci maddelerinde belirtilen ve aciklanmasi gereken ozel bir durumu olmamistir. Bu proje calismasinin sonuclanip, somut bir noktaya ulasmasi ile de, basin toplantisi ile aciklama yapilmistir.
Internet TV urunu, bir televizyon uzerinden Internetin hemen hemen tum ozelliklerine ve faydalarina ulasmayi temin eden ek bir kucuk bilgisayar ve modemden olusmaktadir. Vestel`in Ingiltere`deki ana dagiticisi Alba Bush`a ilk asamada 250.000 adet olmak uzere yaptigi cihaz satisinin, 2001 yili ortalarinda 750.000 adete ulasmasi beklenmektedir. Projenin toplam bedeli ise 135 milyon USD civarindadir." (IMKB BULTEN)

 

Hisse Başarıyla eklendi