dıger Ozel Durum Acıklamaları Tatks Tat Konserve Sanayii A.s. Ile Ilgili Olarak Koc Menkul Degerler A.s.`nden Gelen 01.02.2000 T

01.02.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Halka acik ortakliklarda, hissedarlarin sahip olduklari hisse senetlerinin borsada satisi.
Konuyla ilgili gerekli izinlerin alinmasi amaciyla asagidaki bilgiler SPK`nun ilgili Baskanligina 31.01.2000 itibariyle gonderilmistir.
Musterilerimizden Temel Ticaret ve Yatirim A.S. kendisine ait olan toplam 280.000.000 adet Tat Konserve Sanayii A.S. hisse senedini IMKB Hisse Senetleri Piyasasi (Borsa) Ulusal Pazar`da ve/veya Toptan Satislar Pazari`nda (TSP) satmak istemektedir. Borsa`da TSP`da satilmasina karar verilmesi halinde TSP genelgesinde belirtilen belgelerle birlikte Borsa Baskanligi`na basvuruda bulunulacaktir.
Temel Ticaret ve Yatirim A.S.`ne ait toplam hisse senetlerinin toplam Tat Konserve Sanayii A.S. hisse senetleri icerisindeki payi %4,394 olup satilmasi istenilen hisse senetlerinin Tat Konserve Sanayii A.S. hisse senetleri icerisindeki payi ise %4, 00`dur.
Sozkonusu hisse senetlerinin Kurul kaydina alinarak IMKB Hisse Senetleri Ulusal Pazari ve Toptan Satislar Pazari`nda satisina izin verilmesini arz ederiz." (IMKB BULTEN)

 

Hisse Başarıyla eklendi