dıger Ozel Durum Acıklamaları Ptofs Kchol ısatr ısbtr ısctr Dohol Alark Medya T.c. Basbakanlik Ozellestirme ıdaresi...

28.01.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


-DIGER OZEL DURUM ACIKLAMALARI-
PTOFS KCHOL ISATR ISBTR ISCTR DOHOL ALARK MEDYA T.C. Basbakanlik Ozellestirme Idaresi Baskanligi`nin 27.01.2000 tarihli Borsa Gunluk Bulteninde yayinlanan aciklamasi ile ilgili olarak gonderdigi 27.01.2000 tarih ve 570 sayili Duzeltme yazisi asagiya cikarilmistir.

"Petrol Ofisi A.S.`nin % 51 oranindaki hisselerinin ozellestirilmesi icin acilan ihalede alinan 4 teklif ile ilgili yapilan basin aciklamasi asagiya cikarilmistir."
Petrol Ofisi A.S. Icin Acilan Ihalede Alinan 4 Teklif de Acildi. ..
Petrol Ofisi A.S.`ne ait % 51 oranindaki kamu hissesinin ozellestirilmesi amaciyla acilan ihale icin verilen 4 teklif de Ihale Komisyonu tarfindan degerlendirilmis ve tum tekliflerin acilmasi uygun gorulmustur. Teklifler, mali yapilari, POAS ile ilgili genel is stratejileri, izlenecek yatirim, istihdam ve yonetim politikalari ile tekliflerini nasil ve hangi surede finanse edeceklerine dair aciklamalar da dikkate alinarak degerlendirilmis ve bu degerlendirme neticesinde ihaleye katilan tum teklif sahiplerinin fiyat teklif zarflarinin acilarak, ihaleye bu teklif sahipleri ile devam edilmesine karar verilmistir.
Teklif sahipleri, 31.01.2000 tarihinden itibaren 5`er gun sure ile, revize* tekliflerini hazirlamada yardimci olmak uzere, POAS bunyesinde olusturulan Bilgi Odalarina davet edileceklerdir.
Hatirlanacagi uzere Petrol Ofisi A.S.`ne ait % 51 oranindaki kamu hissesinin ozellestirilmesi amaci ile 17 Kasim 1999 tarihinde acilan ihalede asagidaki isimleri verilen 4 firmadan teklif alinmisti:
1) Dogus Holding A.S. - Koc Holding A.S. Ortak Girisim Grubu
2) T. Is Bankasi A.S. - Dogan Sirketler Grubu Holding A.S. Ortak Girisim Grubu
3) T. Vakiflar Bankasi T.A.O. - Alarko Holding A.S. Ortak Girisim Grubu
4) Nurol Holding A.S. - Cingillioglu Holding A.S. - Anadolu Uluslararasi Ticaret ve Tasimacilik A.S. - Medya Holding A.S. Ortak Girisim Grubu
* Bir onceki faksimizda, revize kelimesi yerine yanlislikla nihai yazilmistir." (IMKB BULTEN)

 

Hisse Başarıyla eklendi