dıger Ozel Durum Acıklamaları Metas Metas ızmir Metalurji Fabrikasi T.a.s.`nin 06.04.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

06.04.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Yonetim Kurul uyesi degisikligi hk.
Gorevli ve sorumlu yonetim kurulu uyesi Ferhat Tekol, vermis oldugu 08.02.2000 tarihli dilekcesi ile Sirketteki butun hisselerini devredip ortakliktan ayrilmis ve bu sebeple gorevli ve sorumlu yonetim kurulu uyeliginden de istifa etmis oldugunu bildirmistir. Bununla ilgili olarak yonetim kurulumuzun 08.02. 2000 tarih ve 5 nolu kararinda:
Ferhat Tekol`un istifasinin kabulu ile yerine geriye kalan hizmet suresinde gorevli ve sorumlu yonetim kurulu uyesi olarak vazife gormek ve tayini ilk toplanacak genel kurul tasvibine sunulmak uzere T.T.K. 315. maddesi hukumleri dairesinde Mufit Abdullah Aydin`in secilmesine,
Sirketimiz ile Ferhat Tekol arasinda imzalanan hizmet sozlesmesinin fesh edilerek 1. derece imza yetkisinin iptaline, Gorevli ve sorumlu yonetim kurulu uyeligine atanan Mufit Abdullah Aydin ile ayni hak ve yetkilerle yeni bir hizmet sozlesmesinin imzalanarak kendisine 1. derece imza yetkisi verilmesine, karar verilmistir." (IMKB BULTEN)

 

Hisse Başarıyla eklendi