dıger Ozel Durum Acıklamaları Garan T.garanti Bankasi A.s.`nin 31.01.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

31.01.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Garanti Bankasi`nin % 38 oraninda bir istiraki olan ve internet sektorunde hizmet vermek amaciyla kurulan IXIR (Iksir Uluslararasi Elektronik Ticaret Bilgilendirme ve Haberlesme Hizmetleri A.S.), MSNBC (MSNBC Interactive Inc.,) ve NTV (NTV Haber Ajansi A.S.) ile, internet ve diger on-line iletisim mecralari uzerinden interaktif haber hizmetleri vermek uzere uzun sureli ve munhasir (exclusive) bir lisans anlasmasi imzalamistir.
Microsoft ve NBC Medya Grubu (NBC bir General Electric istirakidir) ortakligi tarafindan kurulan MSNBC, televizyon yayinciligi ve internet haber sitesi yayinciligi alanlarinda faaliyetini surdurmekte olup, "msnbc.com" Amerika Birlesik Devletleri`nin ve dunyanin en cok ziyaret edilen internet haber sitelerindendir.
IXIR ile MSNBC isbirligi sonucunda gelistirilmeye baslanan haber sitesi munhasiran IXIR tarafindan isletilecek, pazarlanacak ve reklamlari satilacaktir. Haber sitesinin icerigi NTV tarafindan munhasiran, sitenin ozgun teknolojisi ise MSNBC tarafindan munhasiran IXIR`e verilecektir.
Sozkonusu anlasma sonucu gelisecek olan iletisim hizmetlerinin Nisan ayi icerisinde yayina baslamasi planlanmaktadir.
Bu bildirim SPK Seri: VIII, No: 20 Tebligi uyarinca yapilmaktadir." (IMKB BULTEN)

 

Hisse Başarıyla eklendi