dıger Ozel Durum Acıklamaları Brsan Borusan Birlesik Boru Fabrikalari A.s.`nin 20.01.2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

20.01.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Istiraklerimizden Borusan Ihracat Ithalat ve Dagitim A.S. 19 Ocak 2000 tarihinde yapilan olaganustu genel kurul toplantisinda unvanini Borusan Lojistik Dagitim Depolama Tasimacilik ve Ticaret A.S. olarak degistirmistir.
Ayrica sermayesini 330 milyar TL`ndan 1.365 milyar TL`na cikarmistir. Arttirilan 1.035 milyar TL yine istirakimiz olan Boru Nakliyat ve Ticaret A.S.`ni Turk Ticaret Kanunu`nun 451. Maddesi ve ilgili hukumlerine gore, devir alinarak birlesme suretiyle karsilanmistir. Arttirilan sermaye karsiligi hisseler devir olunan sirket ortaklarina hisseleri oraninda dagitilacaktir.
Istirakimiz olan Borusan Ihracat Ithalat ve Dagitim A.S.`ndeki % 2 oranindaki istirak payimiz ile Boru Nakliyat ve Ticaret A.S. `ndeki % 4.24 oranindaki istirakimiz Borusan Lojistik Dagitim Depolama Tasimacilik ve Ticaret A.S.`nde birlestirilmis ve sozkonusu sirketteki istirak oranimiz % 3 olmustur. (IMKB BULTEN)

 

Hisse Başarıyla eklendi