Dıger Ozel Durum Acıklamaları Aktas Aktas Elektrik Ticaret A.s.`nden Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca

06.09.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Ilgi: 06.09.1999 tarih, 4/GID-1776/BG/15695 sayili yaziniz.
Ilgi yaziniza konu 03.09.1999 tarihinde basinda yeralan haberlerde, Sirketimizin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi ile imzaladigi imtiyaz sozlesmesine, TEDAS ile imzaladigi isletme hakki devir sozlesmesine ve TEAS ile imzaladigi elektrik satis anlasmasina iliskin islemlerin iptali ve yurutmenin durdurulmasi istemiyle acilan davada, Danistay Idari Dava Daireleri Genel Kurulu yerine adli tatil nedeniyle Danistay Nobetci Dairesi`nin davayi acan Elektrik Muhendisleri Odasi`nin itirazini kabul ettigine ve dava konusu islemlerin yurutmesini oy birligi ile durdurduguna iliskin bilgilere yer verildigi belirtilerek Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri: VIII, No: 20 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina iliskin Tebligin 5, 7. ve 8. maddeleri uyarinca, Borsaniz Baskanligina konu hakkinda bilgi verilmesi istenmis, 03.09.1999 tarih G.M. 90397 sayili yazimiz ile gonderilen aciklamada konu hakkinda herhangi bir bilgimiz bulunmadigi bildirilmistir.
Konu; ilgili davada taraf olmasi nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi`na bildirilmis olup, Bakanlikca tarafimiza verilecek bilgi ivedilikle Borsaniza bildirilecektir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi