Devler arasına girmenin hesabını yapıyorlar!

15.05.2013 - 12:38 | Son Güncelleme :

Kadir Akyüzlü, “Fabrikanın faaliyete geçmesi ilebirlikte kapasite ve hacim olarak sektörün en büyükleri arasında yer alacağız” dedi

https://i.bigpara.com/i/55big/akyuzlu_dovme.jpg

Kadir Akyüzlü, “Fabrikanın faaliyete geçmesi ilebirlikte kapasite ve hacim olarak sektörün en büyükleri arasında yer alacağız” dedi.

Proje ve kaldırma ekipmanları üretiminde faaliyet gösteren Akyüzlü Dövme, 2012 yılı hedeflerini tutturdu. Firma, yeni fabrikasının faaliyete geçmesi ile kapasite ve hacim olarak sektörün en büyükleri arasına girmeyi hedefliyor.

Akyüzlü Dövme ve Kaldırma Ekipmanları Genel Müdürü Kadir Akyüzlü,Türkiye`nin en büyük Dın 15401 tek ağızlı, Dın15401 çift ağızlı vinç kancaları, DIN 15412 travers, Amerikan tip saplı kanca, fırdöndü, top fırdöndü, taşıma halkası, eye bolt ve eye nut, halat soketleri ve gerdirme üreticisiyiz dedi.

BANKA FAİZLERİNDEKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN... 

İç pazardaki daralmayı ihracat ile dengeleyerek 2012 yılının hedeflerine ulaştıklarını anlatan Akyüzlü, Bu dönemde 2011 yılında inşaatına başladığımız fabrikamızı bitirdik. Lasco KH 50 çekiç, Erfurt 500 ve Erfurt 1250 modeli iki eksantrik pres aldık. Daha önce zaten 13 binlik karşıt vuruşlu çekiç alımı yapmıştık. Yeni elektrikli normalizasyon fırını satın aldık. Yeni fabrikamızda yeni makinelerimizi kurmaya devam ediyoruz. Birkaç ay içinde faaliyete geçecek fabrikamızda artan kapasitemiz ile birlikte yeni birçok ürünü üretmeye başlayacağız şeklinde konuştu. Kocaeli Gebze İmes OSB`de yaptıkları fabrika için şimdiye kadar 1 milyon 500 bin euro civarında yatırım yaptıklarını aktaran Akyüzlü, toplam yatırımın talaşlı imalat kısmının inşaatı ile birlikte yaklaşık 3 milyon euro`ya mal olacağını kaydetti.

Fabrikanın faaliyete başlamasıyla, kapasite ve hacim olarak sektörün en büyükleri arasında yer alacağız diyen Akyüzlü, yeni fabrikanın 2 bin metrekare dövmehane ve 2 bin metrekare talaşlı imalat kısmından oluştuğunu açıklayan Akyüzlü, ilk olarak dövmehane ve idari binayı bitirdiklerini, talaşlı imalat kısmının ise dövmehaneden ayrı olacağı için 2013 sonuna doğru inşaatına başlanacağını aktardı. Akyüzlü, ilk etapta artan kapasiteye istinaden mevcut personele ek olarak yaklaşık 30 kişiyi istihdam etmeyi planladıklarını anlattı.

Ürünlerimiz Avrupa`ya ihraç edilecek kalitede

Akyüzlü markalı Dın 15401 tek ağızlı, Dın15401 çift ağızlı vinç kancaları,DIN 15412 travers, ADS larkalı Amerikan tip saplı kanca, fırdöndü, top fırdöndü, taşıma halkası, eye bolt, eye nut, ve gerdirmeler ile orange force markalı halat soketlerinin, ürettikleri standart ürünler arasında yer aldığını anlatan Akyüzlü, bunların yanında özel tip üretim ve proje hizmetleri de sunduklarını belirtti. Tüm üretimlerini, Avrupa`daki müşterilere ihraç edecek kalitede tasarlayıp ürettiklerini vurgulayan Akyüzlü, uluslararası normlara birebir uyduklarını sözlerine ekledi.

 

Hisse Başarıyla eklendi