Ders notları akampüs`te

26.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Üniversite öğrencilerine yönelik özgün içeriği ile Türkçe siteler arasında ilk ve tek olan akampüs, yepyeni bir uygulamaya imza atarak sayfalarında ders notlarına yer veriyor.

Türkiye`de üniversitelere yönelik ilk yaşam rehberi niteliğindeki akampüs sitesinin (www.akampus.com) içeriği, gençler tarafından hazırlanıyor. Bu içerik kapsamında güncel kampüs haberlerinden alışveriş kılavuzuna, kariyer dünyası haberlerinden staj ve iş olanaklarına kadar çok çeşitli konulara yer veriliyor.

Site genelinde en büyük ilgiyi çeken bölümlerden Arşiv Online`da öğrencilerin en çok gereksinim duydukları ders notları yayınlanıyor. Arşiv Online bütünüyle öğrencilerin katkıları ile oluşturuluyor. Ders notlarını arkadaşları ile paylaşmak isteyen öğrenciler, notlarını siteye gönderiyor. Notlar burada yayına hazır hÉle getirilerek öğrencilerin kullanımına sunuluyor. Bu bölüme sürekli yeni notlar gönderiliyor ve bölümün kapsamı günden güne genişliyor.

Arşiv Online`da ayrıca, öğrencilerin ders geçme, puanlama ve benzeri konularda akıllarına gelebilecek sorulara yanıt bulabildikleri Soru - Cevap, not ortalamalarını hesaplamalarında yardımcı olmayı amaçlayan GPA Hesap, öğrencilerin derslerle ilgili düşüncelerini kapsayan Yorum, okul ile ilgili önemli olayların takviminin verildiği Akademik Takvim ve ders programlarının belirtildiği Schedule adlı sayfalar da bulunuyor. akampüs sitesinin amacı, üniversite gençliğini bir noktada buluşturmak, sürekli kendini yenileyen ve gelişen esnek yapısı ile üyelerinin her türlü isteğinin doğru adreste karşılanmasını sağlayan güvenilir bir yönlendirici olmak.(FİNANSAL FORUM)
 

Hisse Başarıyla eklendi