KAP ***DERAS*** DERLÜKS DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

26.12.2019 - 18:36 | Son Güncelleme :

KAP ***DERAS*** DERLÜKS DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)



***DERAS*** DERLÜKS DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

             10.05.2019 tarih ve 2019/24 sayılı Yönetim Kurulu kararınca Ücretlendirme Komitesi görevini, Kurumsal Yönetim Komitesi üstlenmiştir. Bu bağlamda Komitemizce yapılan değerlendirme neticesinde Derlüks Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları'nda,
1                    Ana Şirket Derlüks Deri'de, sektör genel temayülü nedeniyle her yılın 8. ayında ücret zammı yapılmaktadır. 2019 yılı 8. Ayında ortalama %13 zam yapılmıştır. 2020 yılında da 8. Ayda zam yapılması planlanmaktadır. Bu zammın, TÜFE+1 puan refah payı oranında olması düşünülmektedir.
2                    Bağlı ortaklık Boran Meşrubat'ta her yılın 1. ayında ücret zammı yapılmaktadır. 2019 yılı 1. Ayında ortalama %13 zam yapılmıştır. 2020 yılında da 1. Ayda zam yapılması planlanmaktadır. Bu zammın, TÜFE+1 puan refah payı oranında olması düşünülmektedir.
3                    Ortalama zam oranlarının yanında personel bazında performans da göz önünde bulundurulacaktır.
4                    Haftalık mesai, 45 saattir. Bu saatin üstünde çalışan personel %50 zamlı mesai ücreti alacaktır. Yıllık 270 saat fazla mesai aşılamayacaktır.
5                    Derlüks Deri'de personel öğlenleri ücretsiz olarak yemek yiyecektir. Boran Meşrubat'ta öğle yemekleri için ‘'yemek kartı'' tahsisatı yapılacaktır.
6                    İcracı olmayan yönetim kurulu üyeleri ücret almayacaktır. Diğer yönetim kurulu üyelerine ortalama zam oranında huzur hakkı artışı yapılacaktır.
Kamuoyunun ve yatırımcıların bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/805431


BIST
 

Hisse Başarıyla eklendi