DD Mortgage ilk şubesini açtı

22.07.2008 - 12:02 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/ddmortgage.jpg
Türkiye’nin ilk konut finansman şirketi DD Mortgage’ın ilk şubesi İstanbul Maçka’da hizmete girdi.

İnternet ve telefon aracılığıyla müşterilerinin kredi başvurularına anında yanıt veren DD Mortgage, şimdi de Maçka’da açılan ilk şubesi ile ev satın almak isteyenlere aynı hızda hizmet verecek.

DD Mortgage, Maçka şubesinin açılışı ile birlikte ilk evinin sahibi olmak isteyenler için 21–31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak ‘Faizi “Süper” Ödemesi Rahat Mortgage’  kampanyasını başlatıyor. DD Mortgage, kampanyadan faydalanmak isteyenlere, 100.000 YTL’ye kadar olan konut kredileri için aylık %1.59 faiz oranı ile 15 yıla kadar uzayan vadelerde kredi verecek. 

Telefonda kredi onayı

Ev sahibi olmak isteyenlerin bütçesine en uygun kredi ve ödeme planları geliştiren DD Mortgage, müşterilerine özel ayrıcalıklı çözümler sunmaya devam edecek.

Web sitesi http://www.ddm.com.tr , Rahat Mortgage Hattı 444 77 33 ve Türkiye’nin ilk mortgage şubesinden yapılan kredi başvurularına anında cevap veren DD Mortgage, aynı zamanda süreci hızlandırmak ve müşterilerinin hayatını daha da kolaylaştırmak için belgelerini diledikleri yerden teslim alma hizmeti de veriyor...


(HÜRRİYET EMLAK)
 

Hisse Başarıyla eklendi