Datateknik, Exper`i Dünyaya Tanıtacak

02.11.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Bilgisayar sektörünün önde gelen Türk firmalarından biri olan Datateknik, amiral markası Exper`i dünyaya tanıtacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.
Ülker Grubu`nun bünyesinde çıkan bir teknoloji şirketi olan Datateknik, kaliteli ürünlerle manka yaratmayı hedefliyor. Datateknik Genel Müdürü Nazım Özdemir, Datateknik`in 11 yıl gibi kısa bir sürede sektörün önde gelen firmalarından biri olma başarısının, ürün kalitesi ve yönetim anlaşından kaynaklandığını ifade etti. Türkiye`nin dört bir köşesinde yeralan şube ve bayileri ile teknolojik altyapı çözümleri sunduklarını belirten Özdemir, Anadolu insanından aldığımız güvenle Exper markasını, özellikle Türk nufüsunun yoğun olduğu Avrupa ülkeleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetler`deki tüketicilerin beğenisine sunacaklarının ifade etti.


Bugüne kadar birçok orta ve büyük ölçekli özel sektör firmalarının ve devlet kuruluşlarının, bilgisayar ve bilişm alt yapısı ihtiyacını karşılayan firma, son yıllarda İnternetin gelişmesiyle gelişen birysel kullanıcı pazarına yönelik düzenlediği kampanyalarla da, Exper`in ev ve ofislerde en çok kullanılan markalardan biri olmasını sağladı. (FİNANSAL FORUM)


 

Hisse Başarıyla eklendi