Dardanel Onentas Gida Sanayi A.s.`nin 27.08.1997 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

27.08.1997 - 00:00 | Son Güncelleme :


"27 Agustos 1997 tarihli Radikal Gazetesi`nde yayinlanan "Dardanel antidampingden orkinos avlayarak kacacak" baslikli habere iliskin olarak asagidaki aciklamalarin yapilmasi gerekli gorulmustur.
1)Sirketimiz ile Avrupa Birligi arasinda ihracatimiza konu urunlerin mensei ile ilgili ihtilaf Avrupa Birligi Hukuk Departmaninin lehimize gorus bildirmesi ile 18 Mart 1997 tarihinde lehimize sona ermistir. Bu husus 08.04.1997 tarihli "Ozel durum aciklamasi" ile bilgilerinize sunulmus idi.
2)Sirketimiz ile AB arasinda devam eden veya baslamak uzere olan hammadde mensei, antidamping yada baska bir konuda acilmis veya acilmak uzere olan sorusturma veya ihtilaf bulunmamaktadir.
3)Bilindigi uzereantidamping sorusturmalari, ihracatcilarin hammadde menseileri ile ilgili degil yurtici ve yurtdisi satis fiyatlari ile ilgilidir. Sirketimiz tarafindan AB`nin antidamping uygulamalari cok iyi bilinmekte ve bu konuda gecmisteki ve su anki fiyat yapilarinda gerekli dikkat gosterilmis ve gosterilmektedir. Sirketimizin gecmisteki veya su anki uygulamalarinda AB`nce antidamping sorusturmasi aciklamasina neden olacak bir husus bulunmamaktadir. Sirketimzin antidamping sorusturmalarina muhatap olmasi ihtimalinin bulunduguna dair sozkonusu gazete haberi t amamen asilsizdir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi