Dardanel Onentas Gida San.a.s.`nin Avrupa Merkezli Bir Sirketle Ortaklik Kurma Ve Isbirligi Konularindaki Gorusmelerin Ve Istirakl

23.01.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :


Dardanel Onentas Gida San.A.S.`nin Avrupa merkezli bir sirketle ortaklik kurma ve isbirligi konularindaki gorusmelerin ve istiraklerinden Dardanel Enez A.S.`nin hisse senetlerinin halka arz calismalarinda gelinen asama ve sozkonusu calismalarin tamamlanmasinin ongoruldugu tarihe iliskin olarak borsa Baskanligi`nca istenen aciklamaya cevaben gelen 23.01.1998 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Ilgi:23.01.1998 tarih ve 4/GID/227/RA AID/1339 sayili yaziniz. 03.12.1997 tarihli yazimizda bildirilen konudaki gorusmelere halen bir taraftan hisse devirlerinin sekli ve tutarinin ve diger taraftan sozkonusu sirketin mevcut pazarlarina yapilacak satislarin tonajlarinin ve bu satislara iliskin marjlarin paylasilmasi konularinda birbirine baglantili surette devam edilmektedir. Bu gorusmelerde henuz uzlasmaya varilan bir husus olmamistir. Gorusmelerin onumuzdeki Subat ayinin ilk yarisi icerisinde sonuclandirilmasi hedeflenmekteir. 07.01.1998 tarihli yazimiza konu calismalar sozkonusu Dardanel Enez A.S.`nin Bagimsiz Denetim Raporunun hazirlatilmasi asamasinda olup; bu raporun Ocak ayi sonuna kadar hazirlanmasi beklenilmektedir. Diger tarfatan Sirketimizce, sozkonusu Sirketin hisse degerinin tespitine iliskin raporun calismalarina devam edilmekte, Bagimsiz Denetim Raporunun alinmasi ile birlikte bu raporun da Ocak ayi sonuna kadar hazirlanmasi hedeflenmektedir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi