Danışmanlık hizmetinde iddialı

10.03.2014 - 11:09 | Son Güncelleme :

Prohes şirketini kuran ve SAGİAD İş Kadınları Kulübü ve Kurucu Başkanı Yılmaz, kurmayı planladıkları şirket ile makine sektörüne adım atacak.

https://i.bigpara.com/i/55big/danisman_calisan.jpg

Makine imalat sanayinde faaliyet gösteren bir aile şirketinde yönetici asistanı olarak çalışırken, arkadaşlarından gelen “ortak iş kuralım” teklifini kabul ederek Prohes şirketini kuran Serap Yılmaz, şimdi firmalara danışmanlık hizmeti veriyor.

Aynı zamanda SAGİAD İş Kadınları Kulübü ve Kurucu Başkanı Yılmaz, bu yıl kurmayı planladıkları şirket ile makine sektörüne de adım atacak. kobiden.com haberine göre;
Prohes’in firmaların iş hayatına, bakış açısına ve kişisel gelişimine katkı sunduğunu anlatan Yılmaz, “Arkadaşlarımdan gelen iş kurma teklifine ilk önce çok şaşırdım. Ve 2011 yılında Prohes’i kurduk. İlk etapta 10 müşteriyle çalışmaya başladık. 2 yıl gibi kısa bir sürede de bu sayıyı 45’e çıkardık” dedi. Sakarya’da ağırlıklı olarak KOBİ ölçekli firmaların bulunduğunu ve söz konusu firmaların kendi potansiyelinin farkında olmadığını vurgulayan Yılmaz, “Sakarya’da çok farklı ve iyi üretim yapan firmalar var ama sahip oldukları gücün farkında değiller. Çoğu firmanın bir acil durum planı yok. İhracatı kendi yapmak yerine aracıya veren, ihracattan korkan firmalar var. Prohes olarak biz bu firmaları parlatıp ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Yönetim geliştirme, proje yönetimi, Ar-Ge kültürü, kurumsal kimlik gibi konuların öneminin anlatıyoruz. Yani oyunu kurallarına göre oynamalarını sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.


 

 

Hisse Başarıyla eklendi